Uresniči svoje spolne fantazije!

Te mika, da bi svoje sanjske spolne fantazije uresničila, pa ne veš, kako bi začela? Strokovnjaki ti ponujajo naslednje korake, s katerimi boš opremila ‘oder’ in pripravila potrebno sceno.

4. 1. 2012

Pa pojdimo po korakih

Fantazije so dobre!

Sprejmi dejstvo, da so fantazije nekaj dobrega. Znebiti se morate namreč namišljene krivde, da je s tabo gotovo kaj narobe, ker se ti po glavi podijo reči, o katerih še nisi slišala govoriti nikogar. Ne pozabi, da smo si različni in da nas zato vzburjajo drugačne stvari.

Povej mu, kaj si želiš

Tvoja izpoved naj bo lahkotna, brez obveznosti, da tisto, kar te privlači, mora tudi narediti. Morda ti je lahko v pomoč erotičen film z vaši želji podobno fantazijo. Izposodi si erotičen film po svojem okusu, potem pa lagodno navrzi: “Hm, a veš, da je to nekaj, kar sem si vedno želela poskusiti (pod to navedi sceno, ki je enaka ali blizu tvoji fantaziji). Kaj misliš, bi morda midva to poskusila?”

Bodi praktična in pripravljena.

Ko je fantazija še v tvoji glavi, ne načrtuj podrobnosti, ko pa se bliža možnost za realizacijo, moraš biti nared. Vse skupaj je podobno odrski igri, za katero moraš imeti pripravljene potrebne scenske rekvizite, sicer bo produkcija videti cenena.

Hiti počasi!

Vse našteto seveda še ne pomeni, da moraš imeti pod posteljo skladišče bičev, lisic in verig, kakšne svilene vezi, skrite pod blazino, pa so lahko zelo priročne. Tako boš začela s postopnim uresničevanjem želje, pozneje pa lahko z nežnejše variante preideš na tršo.