UPS, seksala sem s prijateljem! Kaj zdaj? (izkušnja COSMO novinarke)

Če se je mimogrede zgodilo, da si v posteljo skočila s prijateljem in zdaj ne veš, kako stvari prijeti v roke ... ne skrbi. Tudi nam se je zgodilo podobno in TO so stvari, ki smo se jih iz tega naučile!

UPS, seksala sem s prijateljem! Kaj zdaj? (izkušnja COSMO novinarke) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 1. 2018

Ja, saj vemo ... on je najboljši prijatelj, zaupnik, zaveznik. On je vedno tam, ko ga potrebuješ. Nanj stresaš veselje, večkrat pa tudi jezo. Prepričana si bila, da sta popolna kopija Willa in Grace in da se med vama ne bo nikoli nič zgodilo, pa vendar si se uštela ...

Zdaj se sprašuješ, ali si s tem prekoračila mejo, ali je med vama res nekaj več?

1. Preden pogrevata noč, najprej stvari razčisti pri sebi.

Preden ga zasuješ z vsem, kar ti roji po glavi, o zadevi spregovori s svojo najboljšo prijateljico. Ko svoje misli predelaš sama, stvari uredi še z njim.

2. Na nastali položaj poglej iz razdalje.

Ja, ja, ja ... težko je, a ti bo pogovor s prijateljico iz 1. točke še kako pomagal! Vprašaj se, kaj se trenutno dogaja z njegovim (ljubezenskim) življenjem in ali si predstavljaš svoj vsakdan deliti z njim.

3. Se je to obetalo že dlje časa?

Pomisli, če se je vroče srečanje obetalo že nekaj časa, saj je v tem primeru morda vredno poskusiti (še posebej če si to želela). In čeprav ti čustev ne bo vračal, bodi ponosna nase in na to, da si si upala priznati.

4. Brez obžalovanj!

V življenju ni nič hujšega kot obžalovanje, zato situacijo vzemi v svoje roke in uživaj v tej zgodbi. In če čutita enako, jo lahko zaživita skupaj. 

5. On ni zadnja riba v morju!

V kolikor se bo ta zgodba slučajno končala, se bo začela nova. Življenje piše čudne, a hkrati lepe zgodbe ... ne ustraši se jih!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Horoskop: Kaj leto 2018 prinaša prav tvojemu znamenju?
 

Priporočamo tudi: FOTO: Pokukali smo v dom Alenke Košir (Poglej, kako lepo jedlnico ima!)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri