Tvoj telesni zemljevid samozadovoljitve

Kraji, ki jih moraš med samozadovoljevanjem nujno obiskati?

Tvoj telesni zemljevid samozadovoljitve (foto: Chris Clinton) Chris Clinton
21. 5. 2012

Tvoj telesni zemljevid

Telesni zemljevid

1. Klitoris ali ščegetavček

Samo reče se mu gumbek, a sploh ni to, ker je ta orgazmični organ dolg kar 7 centimetrov in pol! Seveda je večina skrita v tvojem telesu med malimi sramnimi ustnicami, če nisi kako drugače narejena.

Glavica ščegetavčka, ki je velika kot zrno graha, ima enako kot glavica penisa od šest do osem tisoč živčnih končičev in je enako občutljiva.

2. Sramne ustnice

Velike sramne ustnice varujejo klitoris, male sramne ustnice in vagino. Male sram­ne ustnice so pri tretjini žensk rahlo navihane in gledajo izpod velikih sester.

Če gre za nekaj milimetrov, te to ne moti, pri večjih odstopanjih pa je to lahko precej moteče, saj se 'mini zastavice' drgnejo ob spodnje hlačke. In ker ne moreš vedno hoditi naokrog brez hlačk, se posvetuj s plastičnim kirurgom.

3. Točka G

Začutila jo boš nekje med sramno kostjo in vagino, torej na zunanji steni vagine – ni je ne lahko definirati in ne lahko poiskati ali uporabiti: o tej točki s super močjo je znano le to, da gre za dobro prekrvavljen del vagine, ki oteče, ko se ti po glavi podijo poredne misli.

Da ta super točka ne bi ostala neizkoriščena, se morata s fantom spraviti v položaj, v katerem jo bo on zagotovo zadel.

4. Vagina         

Nožnica je kot čudežna rastlina, ki ob idealnih 'vremenskih' pogojih (dežju) z desetih centimetrov zraste za dodatnih pet in se razširi za dodatnih sedem, da bi se življenje le lahko nadaljevalo in da bi narava lahko šla svojo pot (tj., da bi ti vase lahko sprejela kakršnokoli že 'zalivalko'). S Keglovimi vajami lahko mišično steno nožnice okrepiš in izboljšaš orgazme.

Besedilo: Alja Maček, foto: Chris Clinton, ilustracija: Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri