Tvoj seksi seznam želja, ki mu ga moraš poslati še danes

Cosmo ima nekaj zamisli, ti pa svoj seznam dopolni po svoje mu ga pošlji na njegov elektronski naslov.

Tvoj seksi seznam želja, ki mu ga moraš poslati še danes (foto: Profimedia) Profimedia
2. 2. 2015

1

Želim si daljšo, bolj noro, bolj intenzivno in bolj raznoliko predigro, med katero bom še pred njim doživela orgazem. Tako bova oba bolj sproščena, jaz bolj mokra, on pa tisočkrat bolj vzburjen.

2

Želim si nespodobno srečanje z vročim tipčkom v popolnoma prilegajoči se beli T-majčki, še toliko lepše bi pa bilo, če bi ga pred tem ujel dež. Najinemu srečanju naj sledi vroča akcija v ozki uličici.

3

Želim si seks z moškim v uniformi: z gasilcem, policistom, pilotom, zdravnikom ... Uniforma pomeni moč, moč pa me hudo vzburja!

4

Želim si romantični vikend, ki bo v celoti zrasel na njegovem zelniku: nekaj crikjanja že na letališču in nato na letalu (nad 10 tisoč metri je baje dovoljeno čisto vse)!

5

Želim si prejeti vroč SMS od tipčka, ki mi je že dolgo všeč – naj me povabi na zmenek z veliko poljubljanja in rajcanja ... Hej, seksala bova pa naslednjič!

Po predlogi A.B., Gabrielle Hurwitz, Helin Jung in Michelle Ruiz priredila Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri