Trije znaki, da sta zares na zmenku, in trije, da je tako samo videti

Zmenek ali ne-zmenek, to je zdaj vprašanje ...

Trije znaki, da sta zares na zmenku, in trije, da je tako samo videti (foto: Getty images) Getty images
12. 8. 2014

Čisto pravi zmenek

1. Vztraja pri plačilu večerje

To je najpreprostejši način, da ti fant pokaže, da lahko nanj računaš tudi na daljši rok. Hoče, da bi ga imela za kavalirja, in tega ti drugače kot z dejanji ne more pokazati.

2. Pozorno izbere restavracijo

Ni te povabil v športni bar in ni domov naročil pice, da bi se pred seksom še malo okrepčala. V restavraciji je intimna svetloba, na mizah rože in natakar vaju sprašuje za aperitiv? Po vsej verjetnosti gre za zmenek. Povabil te je v francosko restavracijo in za predjed naročil ostrige? Zmenek, brez dvoma zmenek!

3. Povabil te je na popoldansko kavo, ki ...

se je prevesila v večerjo, ki ji je sledila pijača po večerji. Zjutraj imata oba službo, a odrivata misel na to – padla sta v čudno brezčasje, v katerem sta samo vidva. Se res sprašuješ, ali gre za zmenek? Punca, to ni samo zmenek, ampak začetek nečesa lepega!

Daleč od zmenka

1. Na kavi nista sama

Pojavila si se na zmenku in namesto njega dobila še deset njegovih prijateljev. Skupinski zmenek pač ni zmenek, zato si na veceju hitro nadeni hlačke, kondome pa prihrani za drugo priložnost.

2. Prevečkrat omeni svojo bivšo

Rada imaš zgovorne tipčke, ampak tale malo preveč govori – o svoji bivši! Večerja je slastna, a imaš občutek, da ti bo po njej rahlo slabo. Ne veš točno, ali te je ven povabil, da bi dobil drugo mnenje in ženski pogled na njun razhod, ali pa je bil zares samo zelo lačen.

3. Med večerjo sanjaš o svoji nadaljevanki

Sredi pogovora z njim se zaveš, da si začela hitreje jesti in da se sploh ne spomniš več, kako mu je ime. Dejstvo je, da je bilo kurjenje po Facebooku veliko bolj zanimivo, v živo pa ti ... ne potegne.

Pripravila: Tina Torelli