TOP nasveti za oralni seks, ki vama bo (OBEMA!) zmešal glavo

Ko govorimo o oralnem seksu, obstaja nešteto nasvetov. Kar niti ni tako presenetljivo, glede na to, da je v človeški naravi, da vedno želimo dobro stvar še izboljšati.

TOP nasveti za oralni seks, ki vama bo (OBEMA!) zmešal glavo (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2018

Ne glede na to, ali si ti na vrsti, da ga oralno zadovoljiš, ali obratno – tukaj je nekaj uporabnih nasvetov, ki bodo zagotovili, da bosta v tem oba uživala!

1. Uporabi sapo

Uporaba tople sape za stimulacijo živčnih končičev je lahko del odlične predigre. To ga bo vzburilo bolj, kot si si kadarkoli predstavljala.

2. Poskusi se nežno poigrati z njegovo prostato

Si vedela, da lahko njegovo prostato stimuliraš tudi od zunaj? Nežno masiraj predel, ki se nahaja med njegovimi modi in anusom.

3. Poljubi jo na zunanjo stran spodnjih hlačk

Ženske potrebujejo nekoliko več časa, da se ogrejejo, zato je lahko postopno nežno dotikanje in poljubljanje ravno tisto, kar potrebuje, da te začne prositi za še.

4. Ne boj se biti neredna in pokaži svojo navdušenost

Ne glede na to, kar počneš, pokaži navdušenost. Poskusi z rahlim stokanjem, očesnim stikom in nasmehom, da mu pokažeš, kako uživaš, ko ga oralno zadovoljuješ. Pokaži mu, kako okusen je in kako všeč ti je, ko ga imaš po svojem celotnem obrazu.

5. Razširi njene ustnice

Medtem ko jo oralno zadovoljuješ, je pomembno, da si narediš prostor in dostop do klitorisa z vseh strani. Užitek bo še večji. To velja tudi za ženske – ne boj se premakniti z roko dol in se mu "pokazati".

6. Masturbacija ti lahko pomaga, da ugotoviš, kaj ti je všeč

Ja, jezik se zelo razlikuje od prstov ali seks igračke, ampak če boš sama vedela, kaj ti je najbolj všeč, boš to lahko tudi njemu povedala. Imaš rada ves čas isti tempo, bolj grobo ali nežno, ...?

7. Vključi svoje celotno telo

Poskusi stimulirati (oziroma ga prosi, naj to naredi on) celotno svoje oziroma njegovo telo, od prstov na nogah pa vedno višje, vse do klitorisa.

8. Na začetku preizkusi več stvari

Ko se moški bliža orgazmu, navadno želi, da do konca ohraniš to, kar počneš. Malo dolgočasno, ampak kaj moreš. Zato pa na začetku spremeni rutino in poskusi nekaj novih "prijemov".

9. Če se težko osredotočiš na svoj užitek, ugasni luči

Presenetljivo veliko število žensk se težko osredotoči na užitek, medtem ko jih partner oralno zadovoljuje. Ugasni luči, saj te bo tako okolica manj motila in se boš lahko prepustila užitku.

10. Za užitek, ki ga prinese oralni seks, ne potrebuješ druge osebe

Čeprav malokaj lahko poustvari občutek jezika v tvoji vagini, se temu nekateri novejši vibratorji kar dobro približajo. Poišči svojega in se mu prepusti!

11. Ne, ni ti ga treba spraviti globoko v grlo

Če si tvoj partner močno želi "polnega" užitka, lahko to storiš tako, da koren penisa objameš z rokama, preostanek pa obdržiš v ustih. Lahko poskusiš tudi tako, da jezik prilepiš na svoje nebo, kar bo ustvarilo občutek globokega grla.

12. In prav tako ti ni treba pogoltniti

Kdaj, kako in kam bo ejakuliral ... O tem se morata pogovoriti in se strinjati. Če ne želiš, ti ni treba pogoltniti. Pazi to: morda se ti bo zdelo še posebej vroče, če ga boš gledala, medtem ko bo "zaključil" kje drugje – na tvoje telo, prsi, celo nase.

13. Naj on poskusi sesati

Reci mu, naj malo spremeni svojo taktiko in za spremembo on tebi sesa klitoris za še bolj intenziven užitek.

14. Da bi užival v oralnem seksu, ni treba, da mu pride

Mnogi moški niti ne želijo, da je oralni seks glavni del večera, ampak dejansko le predigra.

15. Lubrikant je lahko celo dobrega okusa

Če si že tam, pa vsaj poskusi tudi različne okuse. Lubrikant lahko prispeva k dodatnemu užitku, hkrati pa lahko v njem uživaš tudi sama.

16. Pogovarjajta se!

Komunikacija je nujna. Med (oralnim) seksom si ne moreta brati misli, zato je čisto v redu in celo dobro, da se pogovorita, kaj vama je všeč.

17. Če se tvoja čeljust utrudi, si pomagaj z roko

Zapomni si: nikoli ne bi smela početi stvari, ki ti povzročajo nelagodje. Če si že na koncu s svojimi močmi, nadaljuj z rokami. Med "ročno" obdelavo pa lahko tudi nežno ližeš njegovo konico penisa. Enako velja tudi zanj – ko se utrudiš, nadaljuj s prsti.

18. Samo zato, ker te oralno zadovoljuje, še ne pomeni, da lahko pozabi na vse tvoje ostale občutljive dele telesa

Če boš stimuliral več delov njenega telesa hkrati, bo orgazem bolj intenziven! Medtem ko je tvoj jezik spodaj, se z roko poigraj s katerim drugim delom telesa.

19. Ohlajanje je lahko pravzaprav zelo vroče!

Ko sta vzburjena, se vajina telesna temperatura rahlo poviša, zato vama bo prijalo karkoli hladnega. Če imata ventilator, ga usmerita tako, da bo pihal v tvoje mednožje – medtem ko te bo on oralno zadovoljeval. Poskusi, ta kombinacija je "ubijalska". ;)

20. Kar daj, usedi se mu na obraz

Če ti ne pride medtem ko sta v klasični pozi (on med tvojimi nogami), se mu usedi na obraz. A bodi pazljiva, da se ne usedeš nanj z vso težo. To mu bo omogočilo, da te bo dosegel s popolnoma drugega kota in morda bo ravno to tisto, kar potrebuješ.

21. Obstaja tudi "digitalna" verzija oralnega seksa

Posebno pozornost posveti predelu, ki se nahaja na spodnji strani njegovega penisa, tam, kjer se začne glavica. Tja položi prst in ga skupaj s penisom daj v usta. Medtem ko jih premikaš gor in dol, s prstom nežno drgni tisti predel.

22. Poskrbita, da vama je udobno

Prepričani smo, da si med oralnim seksom ne želiš klečati na kolenih. In obstaja toliko načinov, kako ga oralno zadovoljiti, a da bo hkrati tudi tebi udobno. Na primer, lahko se uležeš na hrbet in on kleči nad teboj ali pa si pomagaš z blazinami, da ti bo bolj mehko.

Vir: Cosmopolitan.com

Preberi še: O M G ! Našli smo YouTube kanal, ki pokaže resnične ženske med orgazmom (NSFW) ali pa Horoskop: Kaj ženske najbolj vzburi glede na astrološko znamenje?

Priporočamo tudi: 5 TOP položajev, ki vaju bodo popeljali do SKUPNEGA vrhunca