Top nasveti za elegantno brihten flirt!

Pozabi na vulgarnost, slačenje in podobne preveč očitne metode zapeljevanja. Čas je za elegantno, zelo brihtno flirtanje, ki spada v splošno izobrazbo vsake prave cosmo bejbe. Takole brez ene same besedice pritegneš (in zadržiš) na sebi njegov pogled.

Top nasveti za elegantno brihten flirt! (foto: Getty images) Getty images
15. 9. 2014

Seksi trenje

Ko v množici zagledaš vročega tipčka, se odpravi naravnost proti baru in se po nesreči podrgni ob njegovo napeto ritko. Namesto da bi odhitela hitro naprej, se navihano opraviči in zadrži očesni stik. Ljudje smo tako vajeni izogibanja neposrednemu stiku s čistimi neznanci, da je lahko že en sam seksi pogled jasno povabilo.

Poredno grizljanje

Redko se zgodi, da imajo povsem legalne stvari tako uničevalen ali daljnosežen učinek. Ena takšnih akcij je nonšalantno grizljanje (ne grizenje!), sesanje (pa brez odurnih zvokov!) in lizanje (a res ne preveč očitno!) slamice. Asociacija je tako jasna in močna, da ga ni junaka, ki si ne bi želel, da bi se na mestu slamice znašel on ... oziroma njegova slamica!

Čisti računi

Ko bo šel na vece, pomahaj natakarju in poravnaj vajin račun. Ko bo pozneje brskal po žepih, mu sami reci, da je že urejeno. Takoj mu bo jasno, da si samozavestna mlada dama, ki se znajde tudi sama, predvsem pa točno ve, kaj hoče. Instinktivno bo vedel, da boš takšna tudi v postelji.

Zapelji ga v igro

Poletje je pravi čas za potapljanje ladjic. Iz blokca iztrgaj listek in poišči dve pisali, nato pa mu ga podaj, kot da je on na potezi. Delovalo je v tretjem razredu in deluje še danes. Fantje so tekmovalni, in če jim daš priložnost za tekmo, je ne bodo zavrnili. Če se bosta zmenila še za kazen za poraženca, bo še toliko bolj žgečkljivo ...

Pripravila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri