Top nasveti, kako izboljšati 4 orgazmične tehnike ljubljenja

Pozabavajta se ob napotkih, kako lahko izboljšate štiri osnovne tehnike, brez katerih si je nemogoče zamisliti intimno igro.

Top nasveti, kako izboljšati 4 orgazmične tehnike ljubljenja (foto: Profimedia) Profimedia
11. 3. 2016

Tokrat se bomo lotili najpreprostejših pravil in osnovne tehnike ljubljenja ter vse skupaj podrobno razčlenili.

Po seznamu ključnih zakonitosti, ki jih gotovo že poznate, si boste lahko prebrale nekaj ukan nadaljevalnega izobraževanja, končali pa bomo z domačo nalogo zanj.

Čeprav je cilj tovrstnega ‘študija’ jasen – čim bolj razgibano in veselo uživanje v postelji – je pomembno tudi to, da se ob vragolijah med rjuhami tudi na moč zabavate.

1 Erotična masaža

Intimna, erotična masaža je lahko čustvena, duhovna in orgazmična. Tako zatrjujejo strokovnjaki.

Osnovna tehnika

1.) Privoščite si najmanj uro časa in ustvarite čutno vez med vajinima telesoma. Začnite z masažo telo na telo. Gole se plosko ulezite na partnerja (tudi on je brez obleke, se razume) in ga masirajte z vsem telesom. Gibanje usmerjajte tako, da bosta na koncu ujela vajin ritem dihanja in se zlila, kot da sta v enem samem telesu.

2.) Potem se usedite in si z drgnjenjem ogrejte dlani. Po okusu si jih lahko tudi naoljite z vam in (ali) njemu ljubim vonjem. Razprte dlani nato položite na njegov hrbet in ga od zgoraj navzdol ter nazaj navzgor masirajte. Privoščite si lahko nekaj več pritiska – začel bo presti kot zadovoljeni maček.

3.) Obrnite ga na hrbet in ponovite vajo na njegovem oprsju, pri tem pa se izogibajte erogenih predelov. Nežno ga seveda lahko podražite in se za hip ali dva nevarno spustite pod popek, vendar si postavite najnižjo možno mejo in ne pretiravajte, da ne pokvarite igre.

4.) Poiščite njegovo točko G (saj veste, nahaja se pod testisoma) in jo s prstom ter, razumljivo, z občutkom, gnetite. Z zapestjem pritisnite ob koren penisa in z roko rahlo vibrirajte navzgor.

5.) Z drugo roko objemite njegovega petelinčka in ga obdržite v dlani nekaj sekund. Potem potegnite po penisu navzgor in mu njegovega najboljšega prijatelja položite na trebuh. Z vsako dlanjo posebej (priporočamo, da si dlani naoljite) nato večkrat potegnite po penisu navzgor.

6.) Bliža se finale. Medtem ko si izmenjujete roki, ki se dvigujeta po penisu, se na vrhu vsakokrat ustavite in z razprto dlanjo zasukajte po glavici. Sčasoma povečujte hitrost in ga pripeljite do orgazma.

7.) Daj, pa boš dobil. Zdaj ste na vrsti ve.

Skrivnosti nadaljevalnega tečaja

Dražite ga s tkanino Za spremembo se ga namesto z rokama dotikajte z različnimi tekstilnimi materiali. Moški zatrjujejo, da sta posebej dražljiva krzno (umetno, seveda, saj ste ekološko osveščene) in svila. Če so vam pri roki, lahko pograbite svoje svilene spodnjice in z njimi nežno preletite njegovo telo. Poseben poudarek namenite predelu genitalij.

Vroče in hladno Pripravite si kocke ledu in prižgano dišečo paličico. V vsako roko vzemite po en pripomoček in začnite. Najprej zdrsite po njegovi koži z ledom, potem vodni sledi, ki jo bo za seboj pustil led, približajte paličico in nekaj milimetrov nad kožo po zraku sledite vlažni črti. S paličico ravnajte previdno, da ga ne opečete. Navsezadnje mu želite privoščiti užitek, ne pa zadati bolečino.

Uganjevanje Prosite ga, da zapre oči, potem pa ga masirajte z različnimi deli svojega telesa (na primer z lasmi, s prsmi, stopali …). Za zabavo mu prepustite uganjevanje, s čim ga dražite.

Njegova domača naloga: dražljiva masaža prsi

Naučite ga posebno dražljive masaže prsi. Začne naj z razprtimi rokami – plosko naj se vas dotika in vas nežno ljubkuje. Kolikor dolgo le more, naj se izogiba bradavicam

. Šele potem lahko začne vaše prsi rahlo stiskati in gnesti, nato pa nežno poljubljati. S poljubi naj nadaljuje in opravi pot čez prsi.

Začne naj na spodnjem delu in se pomika proti sredini, za hipec se lahko ustavi na bradavički, nato pa nadaljuje pot proti zgornjemu robu dojke. Ali veste, da lahko nekaterim ženskam pride z draženjem prsi? Poskusite!

2 Dobre vibracije

Statistika pravi, da bi pri preiskavi stanovanj v vsakem četrtem domu našli vibrator. Torej je smiselno obdelati nekaj možnosti, ki jih ponuja priljubljena erotična napravica.

Osnovna tehnika

1.) Po nakupu novega vibratorja priporočamo, da ga nekaj časa uporabljate same. Zato, da se nanj navadite, da se z njim ujamete.

2.) Začnite tako, da se z njim sprehodite po različnih, erogeno manj očitnih delih telesa. Po lasišču, ušesni školjki, prsih in nazadnje po notranji strani stegen. Šele takrat se lahko približate genitalijam.

3.) Ko se lotite vagine, najprej drsite navzgor in navzdol po njenem levem in desnem bregu, tako da boste lahko raziskale, kateri občutek vas najbolj vznemirja.

4.) Za mnogo žensk je neposredno draženje klitorisa z vibratorjem premočno, zato bo bolje, da se najprej vrtite v bližnji okolici in se šele takrat, ko se vam bo zdelo, da obvladate čute, ki se ponujajo, opogumite za neposredni napad. Poskusite lahko tudi skozi tkanino spodnjic, vendar se pripravite na drugačnost. Vibrator boste čutile popolnoma drugače, kot čutite prst vašega partnerja.

5.) Če želite podvojiti užitek, posezite po dveh vibratorjih. Ali vibratorju in umetnemu penisu. Enega potisnite v vagino, z drugim dražite klitoris.

6.) Zdaj ko ste s svojo igračko že domače, jo predstavite še partnerju.

Skrivnosti nadaljevalnega tečaja

Predstava Pripravite mu ogled vašega samozadovoljevanja z vibratorjem. Najprej z napravo zakrožite po njegovem telesu, da povečate napetost. Potem pokleknite na postelji pred njim in začnite z obredom. Jasno mu povejte, da lahko gleda, dotikati pa se vas ne sme.

Poiščite znamenito točko G Vašo točko boste najlažje našle tako, da si vstavite vibrator in ga nežno potiskate proti čelnemu delu telesa. Vključen naj bo na najnižje vibracije. V trgovinah se dobi tudi vibrator z ukrivljeno konico, ki je namenjen prav draženju točke G.

Najdite njegov klitoris Da, tudi on ga ima. Tako pravijo seksologi. Gre za zbirko živčnih končičev v glavici penisa pod kožico. Partner naj se uleže na hrbet, ve pa poležite njegov trd ud na trebuh in ga z roko zadržite v ležečem položaju. Z vibratorjem ga dražite po vršičku in do roba glavice.

Njegova domača naloga: prepustite mu igračko

Prepustite mu svojo igračko in dovolite, da z njo počne, kar mu pade na misel. Za začetek mu postavite le pogoj, da uporabi vibrator na delih vašega telesa, ki ne sodijo v prvo kategorijo erogenih con.

Šele potem se lahko loti genitalij. Opozorilo: neposredna stimulacija vaših spolnih organov z vibratorjem je lahko boleča, če niste prej dobro vzburjene.

3 Oralno zadovoljstvo

Univerzalne formule za popolno oralno ‘uslugo’ ni, kajti penisi se razlikujejo enako kot njihovi lastniki. Vsak je enkraten.

Eksperimentirajte z različnimi tehnikami, in nabrale si boste dovolj izkušenj, da boste lahko zadovoljile vsakega moškega.

Osnovna tehnika

1.) Najprej ga malo dražite. Moški se vzburijo že ob misli, da se ga boste lotile z usti, zato mu prve nagrade ne ponudite takoj; zavlačujte z začetkom.

2.) Za uvod poližite njegovega prijateljčka in ga ovlažite, potem priprite ustnici in si ga potisnite v usta. Na obraz skušajte pričarati mimiko, ki bo spominjala na vstop penisa v vagino.

3.) Položite roko na spodnji del penisa in si označite mero, do kod ga lahko pogoltnete. Potem nadaljujte s klasičnim gibanjem ven-not z usti in gor-dol z roko.

4.) Eksperimentirajte z ritmom in gibi. Tako kot hitrost naj bodo različni tudi vaši prijemi. Gibe z roko in usti lahko sinhronizirate v isti smeri, ali pa obratno. Ko greste z roko gor, se spustite z usti navzdol in se srečajte na pol poti.

5.) Bodite pozorne na njegove vzdihe, da boste lahko presodile, kaj mu najbolj ustreza, kaj ga spravlja ob pamet.

6.) Ko se bo bližal vrhuncu, povečajte hitrost, zelo pomembno pa je, da jo ustalite. Potem izberite, kaj želite. Izliv v usta ali ne. Če se odločite za drugo možnost, dvignite glavo, in naprej opravite samo z roko.

Skrivnosti nadaljevalnega tečaja

Pridi sem Namesto da bi se ve spustile na kolena, ga povabite, naj pride on k vam. Lezite na hrbet, on pa naj se kleče namesti nad vami. Prepustite mu, da opravi sam po svoje, med tem ko ve ležite pri miru. Položaj vam omogoča, da se s prostima rokama posvetite draženju svojega ali njegovega telesa.

Igra z Žogo Ne pozabite na njegova testisa. Nežno in vsakega posebej spravite v usta in z jezikom drsite po površini kože. Poiščite šiv med obema ‘žogicama’ in mu sledite navzgor. Za moške je to izjemno dražljivo. Nekatere znori zvok, zato zabrundajte kakšno pesmico, in presenetil vas bo resonančni učinek.

Dvignite ga v višave Oralno se ga lotite s polnimi usti metinega čaja. Svežina zdrobljenih lističev ga bo prijetno ščemela. Isto lahko dosežete tudi s pasto za zobe ali s šampanjcem.

Njegova domača naloga: genitalije kot številčnica na uri

Zdaj je on na vrsti. Prosite ga, naj si predstavlja vaše genitalije kot številčnico na uri. Opoldne (ali ob polnoči) naj bo znamenje za ščegetavček, šesta ura pa naj se ujema s spodnjim delom vaginalne odprtine.

Na tak način mu boste lahko nazorno in natančno povedale, ob kateri ‘uri’ vas najbolj znori, hkrati pa boste pri sebi ugotovile, kje ste najbolj občutljive.

Končajte z nalogo, da se z iztegnjenim jezikom sprehodi po vaši ‘številčnici’ od šestih do dvanajstih, a ne prej kot v 60 sekundah.

4 Intimni položaji

Menda kar 70 odstotkom žensk običajno ne pride samo in izključno s penetracijo. Rešitev ‘problema’ je v sočasnem draženju ščegetavčka.

Osnovna tehnika

1.) Za povečanje možnosti, da vama družno pride, je najbolj prikladen položaj koitalne tehnike poravnave (položaj verjetno poznate po angleški kratici CAT). Začnete s klasičnim ‘misionarcem’: on je zgoraj, njegovi nogi pa sta med vašima.

2.) Partner naj vzdigne telo in se opre na dlani. Veliko bolje je, da sta roki iztegnjeni, namesto da bi se naslonil na komolca, kajti za večjo okretnost pri penetraciji potrebuje višino. V takšni pozi bo namreč koren penisa ‘počival’ višje, in sicer točno na ščegetavčku. Želeni položaj bo lahko dosegel tudi, da se bo oprl z nogama na vaše gležnje in spustil svoja ramena na vaša.

3.) S korenom penisa se mora nenehno dotikati klitorisa, saj bo le tako lahko zviševal vašo napetost in ustvaril pogoje, ki vas bodo pripeljali do vrhunca.

4.) Bolj kot globina vstopov je v tem primeru pomembno gibanje. Guganje naprej in nazaj bo omogočilo stalen dotik ščegetavčka.

Skrivnosti nadaljevalnega tečaja

Igra z nogami Tudi za to užitkarsko pustolovščino je potreben misionarski položaj. Spet naj bo on zgoraj, glavno nalogo pa prepustite nogam. Ve jih stisnite skupaj, on pa naj vaše objame s svojima nogama z zunanje strani. Z drgnjenjem in s stiskanjem vaših nog se bo občutno povečala napetost čutenja južno od pasu, ki bo dodatno zvišala že obstoječe vsesplošno pričakovanje eksplozije. Če boste z utripanjem pelvičnih mišic ujele ritem njegovih vstopov, bosta ustvarila idealne pogoje za vrhunski orgazem.

Vratna zanka Privoščite si tudi avanturo s točko G. Tokrat tako, da se ve uležete na hrbet, on pa naj kleči pred vami. Roki naj spodvije pod vašimi koleni in si vaši nogi oprta okrog vratu. Tako bo zlahka vstopil, njegov korenjak pa bo v primernem položaju, da pod pravilnim kotom obišče opevano točko G.

Labodji potop On naj leži na hrbtu, ve pa pokleknite nad njegovim mednožjem in mu omogočite penetracijo. Potem zataknite svoja stopala pod njegova kolenska pregiba, da boste imele trdno oporo, nagnite se naprej in usločite hrbet. Telesni stik, ki bo ob tem nekoliko nižji kot običajno, bo omogočil izvrstno klitoralno stimulacijo.

Njegova domača naloga: urjenje vzdržljivosti

Če imate težave z doživljanjem vrhunca s penetracijo, je pomembno, da imate na voljo več časa. Zato mu pomagajte, da bo, kolikor se bo dalo, zadržal svojo eksplozijo in vam na ta način povečal možnosti, da pride tudi vam.

Pri urjenju časovne vzdržljivosti lahko igrate pomembno vlogo. Poskusite s previdnim in z nežnim stiskanjem glavice penisa, ki jo umirite s pritiskom palca in kazalca. Z nekaj vaje bosta dosegla, da zamaška njegovega šampanjca ne bo prehitro odneslo.

Napisala: Andreja Gorišek