Top (seks) nasvet, če ima manjši penis!

Ko te prijateljica vpraša, kakšen je v postelji, rečeš: “Ah, saj je OK,” zveniš pa malce neprepričljivo, če ne celo razočarano. Kako tudi ne bi, saj sploh ne veš, kaj naj z njim oziroma s tistim, kar te pri njem v postelji moti!

Top (seks) nasvet, če ima manjši penis! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2021

Če je sicer pravi fant, boš morala najti način, da mu poveš, da te nekatere stvari pri njem vseeno motijo in bi jih rada spremenila. To ponavadi niso najbolj prijetni pogovori, so pa nujni, če hočeš še naprej uživati s tem človekom. Oba se morata zavedati, da morata težavo, ki jo ima nekdo od vaju, reševati skupaj, če želita uspeti.

Začnita pogovor, pri katerem boš morala uporabiti ves svoj posluh za nasprotni spol, saj se moški najprej zelo težko razgovorijo. Torej, NE postavi se predenj z rokami v bokih in ga ne vprašaj, zakaj ima majhnega – nikoli, sicer sta opravila. Vedno si vzemi čas in razmisli, kako boš pogovor načela. Poskušajta najti rešitve. Končni cilj je tako in tako jasen: kako imeti najboljši seks na svetu – zmeraj in povsod!

Kako mu povedati, da ...

1. Tam spodaj neprijetno smrdi

Hm, težko, ker težko poveš drugače, kot da rečeš, da smrdi. Ampak ker veš, da to ni prava taktika, greš do cilja po drugi poti.

Fantje se že tako in tako potijo drugače in več kot dekleta, in čeprav je včasih njegova prepotena majica najbolj seksi stvar na planetu, so spodnje hlače čisto druga reč. Pred seksom mu predlagaj tuširanje ali še bolje kopel v dvoje, medtem ko se milita in drgneta drug drugemu hrbet, stokaj, kako ti je všeč, če njegove sramne dlačice dišijo po svežini.

To nekajkrat ponovi, in če ni popolnoma neumen, bo dojel, da ga imaš raje urejenega kot zanemarjenega. Če imaš pred seboj trd oreh, bodi bolj jasna in neposredna, ampak nikakor žaljiva. Pripomba v slogu “Če bi tam doli dišal, bi bila tudi jaz več tam z jezikom,” bo naredila svoje!

2. Je njegov penis (pre)majhen

Vsekakor nikoli tako, kot piše v naslovu. Če si bila vajena večjega ali si vsaj sanjarila o velikem, si lahko res neprijetno presenečena nad majhnim lepotcem svojega novega fanta, ampak ... Za začetek pravijo, da je strup v majhnih steklenicah in to naj bo tvoje prvo upanje. Po raziskavah manjši penisi lepše in bolje stimulirajo točko G, še posebno, če uporabita položaj, pri katerem si ti zgoraj in on spodaj.

Ta položaj je pri večjih penisih boleč, pri manjših pa idealen za žensko. Potrudita se in odkrijta položaj, pri katerem oba uživata, njegov ponos pa pride bolj do izraza, enkraten je tudi pasji položaj, ko te lahko še dodatno stimulira z roko. Izogibajta se seksa na boku ali položajev, pri katerih je priporočljivo imeti daljšega. Predvsem pa si oba zapomnita, da penis ni vse.

Tukaj so še njegove roke, prsti, usta, zobje, skratka še cel kup organov, s katerimi te lahko zadovolji. Oralna predigra, ki jo obvlada, ali pasji položaj, pri katerem te dodatno vzburja s prsti, te bosta pripravila do tega, da boš pozabila na njegovo velikost, velja tudi za tiste z največjimi.

3. Mu prehitro pride

Če si spoznala, da mu prehitro pride, sta verjetno skupaj in sta spala več kot samo enkrat, sicer te to ne bi motilo. Prav tako, kot ti veš za to, ve tudi on, vedel je še pred teboj, zato je pogovor najboljša rešitev, kako se lotiti težave.

Zdaj ko sta par, imata na voljo ves čas na svetu za to, da se imata rada in da seksata, našla sta se in nikamor več se vama ne mudi. Najprej ga prepričaj v to, da se mu nikamor ne mudi. Drugič, večkrat kot seksata, več časa imaš, da ga spoznaš in da on spozna tebe.

Lahko vplivaš na stopnjo njegove vzburjenosti in ga ustaviš, če vidiš, da se obeta prehiter orgazem. To storiš tako, da ga nežno stisneš za glavico njegovega uda ali pa pritisneš na njegov koren, ki se nahaja pod modi.

To zaustavi pritok krvi; medtem ko se ohlaja, se lahko poigrava s tvojim telesom. Potem ko se bosta navadila drug na drugega, predvsem pa se bosta že dobro poznala, uporabita metodo, pri kateri ga on izvleče predčasno, da mu ne pride prehitro. Naj nekaj trenutkov počiva oziroma se posveča le tebi.

Medtem ko se bo majčkeno umiril, ga boš dohitevala. Ko začutiš, da sta približno enako vzburjena, poskusita skupaj doživeti orgazem.

Veš, veliko imajo pri tem opraviti duševnost in živci; nekateri fantje mislijo, da morajo seksati tako, kot se to dela v porno filmih, kar jih seveda plaši, zato v praksi popustijo. Če vidiš, da je težava predvsem v glavi, prevzemi pobudo. Z dejanji mu daj vedeti, da te posteljni maratoni ne vznemirjajo (če te, še malo počakaj, saj mu bo uspelo).

Hočeš samo dober seks, pri katerem imaš dovolj časa za vsaj en orgazem. Kadar stvari niso tako preproste, da bi jih rešila sama ali z obiskom trgovine s seksualnimi pripomočki, je morda dobro, da odide do zdravnika. Bodisi seksualnega terapevta ali urologa, napaka je lahko tudi čisto fizične narave.

4. Je med seksom pretih

Ja, to je neznosno, se strinjam. Meša se vama od strasti in sokov, prepletata se divje, sama še komaj hropeš in stokaš, on pa je neslišen. Res, nezaslišano!

Morda je pač sramežljiv ali pa mu niti najmanj ni jasno, da bi te to lahko še bolj vzburjalo. Veliko fantov meni, da je stokanje pri seksu domena žensk, ampak svojega moraš naučiti, da ni tako. Najlažje kar med samim seksom – zašepetaj mu na uho, da naj ti na glas pove, kaj mu godi, naj zastoka, kako zelo mu je lepo, naj ti pove, kako si dobra in oh in sploh.

Moški, ki med seksom še niso govorili, navadno nimajo pojma, kako zelo erotičen element seksa je to, in ko enkrat spregovorijo, ponavadi ne utihnejo nikoli več. Spodbudno, ne?

Če pa je še naprej tiho kot grob, se pogovori takrat, ko ne seksata. Naravnost mu reci, da bi rada med seksom slišala, kako uživa, in da hočeš, da ti govori takšne in drugačne reči. Moški se bolje odzivajo na komentarje ali neposredne predloge, kot pa na nerazumljiva namigovanja, zato bodi konkretna in začni s primerom: “Všeč mi je, ko mi rečeš, da sem pokvarjena packa,” na primer. In tako naprej, se mu bo že odprlo.

5. Bi rada še enkrat, pa še enkrat ...

Res dober seks se konča na približno dva načina. Eden je tisti, ko potem obležiš in hropeš, da ne moreš več. Drugi pa je tisti, ko obležiš in hropeš, da bi še enkrat.

Zaplet nastane pri dejstvu, da moški ne morejo seksati takoj po tem, ko jim pride, kar pa še ne pomeni, da ne morejo ničesar drugega. Naj nadaljuje samo s tabo, naj te poljublja, liže, vzburja, boža, dokler ne bo začutil, da lahko sodeluje tudi sam.

Nekateri ne rabijo dolgo, da se sperma obnovi, drugi potrebujejo veliko časa, dejstvo pa je, da vsem enkrat uspe. Torej, če ne more takoj, lahko spet zvečer, samo vedeti mu daj, da si ga še vedno vroče želiš. In kot rečeno, če ne moreš počakati, te lahko vedno zadovolji oralno ali kako drugače.

Kaj naj, ko ...

Izbrali smo nekaj najbolj pogostih vprašanj, ki jih pošljete na naše uredništvo, ko ne veste več, kaj bi.

1. “Mojemu fantu včasih sploh ne pride, včasih pa doživi orgazem, a sperme ni nikjer. Pravi, da to ni povezano z mano, vendar mu jaz ne verjamem.” – Andreja, 26

Kaj zdaj?

“Morda je pod pritiskom, da mu mora priti hitro in na veliko, zato orgazma sploh ne doseže. Ne ukvarjajta se z orgazmom, samo seksajta. Vzemita si čas, poljubljajta se, vključita oralni seks in se sprostita. Dober seks je pomembnejši od orgazma.”

2. “Nikoli ne vem, kdaj mojemu fantu pride, zato ne vem, kdaj naj neham seksati. Včasih je prav utrujajoče, kot bi seksala eden mimo drugega.” – Petra, 24

Kaj zdaj?

“Verjetno se on sploh ne zaveda, da te to moti, zato se bo najprej treba pogovoriti o tem. Povej mu, da bi rada vedela, kdaj doživlja orgazem, saj bi vama tako lahko prišlo skupaj. Verjela ali ne, ampak tudi on verjetno ne ve čisto dobro, kdaj ti pride.”

3. “Moj fant se včasih med seksom kar zjoka, potem ga potolažim in nadaljujeva, po koncu pa se obnaša, kot da nič ni bilo. Zelo neprijetno.” - Ana, 23

Kaj zdaj?

“Fantje sicer redko pokažejo svojo čustveno plat, ampak brez skrbi, imajo jo. Zelo verjetno je on tako zagledan vate, da ga intenzivnost dogajanja skupaj s čustvi, ki jih čuti do tebe, popolnoma odpelje. Preprosto naravnost ga vprašaj, zakaj je tako čustven.”

4. “Mojemu fantu vedno pride v enakem položaju, ne glede na to, koliko položajev zamenjava prej, vedno konča enako. To me že skrajno dolgočasi.” – Maja, 22

Kaj zdaj?

“Dokler uživata - ti v menjavanju položajev, ki ti ugajajo, in on v edinem položaju, v katerem mu pride, zakaj bi komplicirala? Gre za daj-dam dejanje! Morda bi morala počasi začeti premišljevati, ali še naprej menjavati položaje ali zamenjati fanta.”

Katja Golob

Preberi še: Spolnost kot igra užitka in bolečine - kje so meje?

Priporočamo tudi: VROČE: Z(a)viti namigi za najboljši seks na svetu