Top namigi za strasten seks v šotoru: "Občutek je, kot da seksaš v bubi – tesno in močno"

Če želite to poletje še bolj popestriti seksualne urice, vam predstavljamo nekaj top idej, ki so primerne predvsem za akcijo v naravi. Poiščite mirne kotičke in – akcija. ;)

Top namigi za strasten seks v šotoru: "Občutek je, kot da seksaš v bubi – tesno in močno" (foto: Unsplash/Chris Schog) Unsplash/Chris Schog
22. 7. 2017

Seks v šotoru

Najboljši namig za izvedbo:

Partner naj se uleže na hrbet, vi pa se spustite na njegov penis in lezite nanj, tako da se zbližata z obrazoma. Potem iztegnite še noge, da na koncu praktično ležite popolnoma na njem.

Primite ga za roke in jih iztegnite vstran, trup pa dvignite kot kača, ki se pripravlja na napad. On naj ohrani stopala v vertikali, da se vi lahko oprimete in dobite dodatno oporo.

Kaj s tem pridobite vi?

Premikanje naprej in nazaj, ko se boste odrivali z nogami, vam bo omogočilo doseči usklajeno koitalno tehniko (kratko imenovano CAT), pri kateri bo vaš klitoris nenehno stimulirala njegova medenična kost.

Kaj pridobi on?

Novost bo predvsem to, da bo namesto poznanega porivanja tu predvsem tesno gibanje in trenje. Ko se bodo pri tem še vaše prsi drgnile ob njegov trup, bo njegovo navdušenje očitno.

Tina, 29, pravi, da je šotorski seks, čeprav ni ravno drzni položaj za seks na prostem, zagotovo eden od bolj intimnih.

“Odličen je za kampiranje, ker je tako kompakten. Lahko sem zlezla v njegovo spalno vrečo in sva se na hitro spravila v ta položaj. Občutek je, kot da seksaš v bubi – tesno in močno, obenem pa zelo romantično.”

Bi poskusili seks na vrtu?

Najboljši namig za izvedbo: Najprej potrebujete dostop do vrtne cevi za zalivanje. Pokleknite na travo, on pa naj zdrsne pod vaše ritnice in v vas vstopi od zadaj.

Med akcijo usmerite razpršilec na cevi v svoje mednožje in pustite, da kapljice dražijo vaš razgreti predel. Nikar pa ne usmerite vode neposredno v spolovilo!

Kaj s tem pridobite vi?

Ta položaj je odličen za dekleta, ki orgazma ne doživijo zlahka: partnerju nudite v tem položaju prvovrstni dostop do točke G, medtem ko voda dodatno pritiska na vaše strastne gumbe.

Kaj pridobi on?

Verjetno ne toliko kot vi, a kombinacija toplega vremena in hladne vode zagotavlja vznemirljivo doživetje tudi zanj.

“Telesi obeh sta tako tesno drugo ob drugem, da se on lahko med ljubljenjem igra z vašimi prsmi ali pa vas boža pod pasom,” pravi Katja, 26.

Kje se še lahko predajata vročim strastem?

Na plaži ...

Najboljši namig za izvedbo: On leže na hrbet, vi sedete nanj, obrnjene proti njegovim stopalom. Naslonite se na roke in iztegnite eno nogo vstran, drugo pa ohranite pokrčeno, s stopalom trdno na tleh za dodatno oporo.

Zdrsnite do korena njegovega uda, medtem ko on opazuje, kako vaše seksi ritnice pritiskajo na njegov nadgenitalni del.

Kaj s tem pridobite vi?

Ta položaj omogoča draženje točke G in vam prepušča popolno kontrolo.

Kaj pridobi on?

To so zanj nebesa, saj ima proste roke. Lahko vas prime za boke ali za ritnici, lahko pa vas boža po hrbtu, ko ga vi vztrajno jahate.

Jana, 23, pravi, da je to njen najljubši položaj: “S fantom obožujeva izvedbo, pri kateri sem jaz obrnjena ‘narobe’. V čisto klasičnem položaju je pesek na plaži metalo povsod okoli, če sem se preveč vživela. Ker je položaj precej zahteven, si ga najraje privoščim proti koncu.”

Kaj pa seks ob reki/v vodi?

Najboljši namig za izvedbo: Vaš partner naj se spravi v vodo tako globoko, da mu bo ta segala do bokov. Vi potem ovijte svoje noge okoli njegovega pasu in medenico pritisnite ob njegovo.

Ko je v vas, se naslonite nazaj, tako da lebdite na vodi, roke pa imate iztegnjene ob gladini. Kontrola bo v njegovih rokah, vi pa lahko za dodaten učinek stiskate noge, ko vas potegne k sebi.

Kaj s tem pridobite vi?

Uživali boste v lebdenju in tesnem stiku, ki bo dražil tudi vaš klitoris.

Kaj pridobi on?

Počutil se bo kot seksualni čarodej, ko boste magično ledbeli na gladini, on pa vas bo obdeloval. Nad vašim telesom, mokrim in raztegnjenim pred seboj, bo imel čudovit razgled.

Martin, 30, pravi: “Ta položaj je breztežnostna različica seksa v stoje. Izvedba ni naporna in naravnost užival sem, ko sem gledal razgaljeno telo dekleta pred seboj.”

Za konec pa še nekaj top namigov ...

Slišali ste za uporabo PC-mišic*, sedaj poskusite Globoko dihanje

PC-mišice so ključne za božanski seks, a dodajte pravilno kontrolo dihanja k seksi stiskom in partnerjev ud boste lahko dobesedno vdihavale in izdihavale. S tem mu boste nudile izkušnjo, ki je še ni doživel, obenem pa bo vaš orgazem še močnej ši. Ko vstopi v vas, stisnite PC-mišice in globoko vdihnite.

“Vdihavanje poveča dotok krvi v genitalni predel in pomaga do prekrvavitve, ki je potrebna za dosego orgazma. Da pa bi se izognili glasnemu in neprijetnemu izločanju vetrov skozi nožnico zaradi kontrakcije mišic, se pri teh vajah raje izogibajte položajem, pri katerih vam v vagino lahko uide veliko zraka, na primer pri položaju po pasje. Ostanite pri možnostih, pri katerih se drgnete z medenico ob medenico, na primer v sedečih položajih ali misijonarskem položaju.

Slišali ste za brnenje, sedaj poskusite: Vroče brnenje

Spretna dekleta vedo, da malce dodatnega brnenja in mrmranja pri oralnem seksu njega resnično obnori, a vseeno poskusite ta novi trik: vmasirajte majhno merico na vodi osnovanega lubrikanta na njegova moda, jih ovijte v plastično folijo, položite na to svoje ustnice in zamrmrajte.

Plastični ovoj bo s tresenjem povišal njegov seksualni termostat in zacementiral njegovo erekcijo. Povečana toplota v predelu spolovil razširi žile in poveča dotok krvi v penis, razlaga Laurence Levine, profesor urologije. Ja, morda bo malce začudeno pogledal, ko boste v posteljo prinesle plastično folijo, a njegov dvom se bo hitro spremenil v zadovoljstvo.

Slišali ste za masiranje predela P, sedaj poskusite Raztezanje vašega predela P

Verjetno ste že slišali kaj o masiranju moškega predela P (mali kos kože med mošnjo in anusom), toda ali veste, da imate tudi vi občutljivo točko P, ki je prepredena z živčki? Kadar je ravno prav raztegnjena, občutno razkrije vaš klitoris in ga spremeni v masivni center za orgazem. “

Veliko žensk se vzburi predvsem s stimulacijo klitorisa, a marsikatera ne ve, da je klitoris približno dva centimetra daljši kot le tista bunkica, ki jo vidimo na zunaj. Nadaljuje se še znotraj,” razlaga dr. Lisa Masterson.

“Z raztegovanjem kože na predelu P (koža med vagino in anusom) se kožica, ki prekriva klitoris, odmakne in ga prepusti bolj neposrednemu draženju. “

To poveča občutenje na celotnem genitalnem področju. Poskusite raztegniti točko P, medtem ko sta oba v sedečem položaju, z nogami, zavitimi drug okoli drugega. Medenici obdržite skupaj, potem pa se usločite nazaj in se oprite na eno roko. Na ta način boste še vedno čutili trenje spolovil, obenem pa boste razkrili tiste občutljive dele spodaj.

Slišali ste za misijonarski položaj, sedaj poskusite Stisnjeno mednožje

Misijonarski položaj je večna klasika, a z malce dodelave bo njegov penis postal vir užitka, ko se bo drgnil ob vaš klitoris. Medtem ko partner leži zgoraj, stisnite noge skupaj, on pa naj pri tem penis ohrani v vas.

“Tako boste dobili klitorisno stimulacijo, udobneje pa vam bo tudi, če je vaš partner močno obdarjen, saj mu boste tako preprečili, da bi vstopil globoko v vas in pri tem zadel vaš jajcevod,” pravi Barbara Keesling, avtorica knjige Vodič pridnega dekleta za poredni seks.

Namig: Poskusite pritisniti stopalo prve noge ob nart druge za še ožji vstop in še intenzivnejš o stimulacijo.

Besedilo: Darjo Hrib

Preberite še: 3 zelo pogoste spolne težave (+kako jih rešiti)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri