Top 6 namigov za oralca, ki ga ne bo nikoli pozabil

Če bi moški vsega sveta v pismo Božičku lahko napisali eno samo željo, bi v 99 odstotkih pisalo, da si želijo, da jim ga lepo povlečeš. Razkrivamo ti 6 namigov kako to storiš tako, da se mu bo zmešalo od užitka ;)

Top 6 namigov za oralca, ki ga ne bo nikoli pozabil (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
13. 6. 2021

1. Stopnjevanje napetosti

Ne preidi takoj h glavni stvari – to je njegovi glavici, ki je tako občutljiva, da se ti jo splača prihraniti za konec.

Začni z nežnim draženjem njegovih jajčk in presredka, nežno ga primi v roko, stisni v pest in čisto počasi drsi gor in dol, nato priključi jeziček, a se še vedno izogibaj glavice.

Šele ko zares ne bo mogel več zdržati, se z ustnicami in jezikom loti njegove krone.

2. Nonstop užitek

Ko kombiniraš roke in usta, je to dobro tudi zato, ker se takšno draženje zanj nikoli ne konča. Ko moraš vdihniti ali pogoltniti slino, gibanja rok ne ustaviš in tako njegova vzburjenost ostaja na visoki ravni.

3. Masaža tam okrog

Koren penisa se ne konča pri stiku s kožo trebuha, ampak tako kot pri drevesu njegove korenine segajo pod površje.

Medtem ko mu ga obdeluješ z usti, z obema rokama nežno masiraj območje okrog korena penisa in spremljaj njegov užitek.

4. Seksi jajčkanje

Z dlanmi nežno (to niso kroglice proti stresu!!) primi njegova jajčka in jih nežno prelagaj levo in desno, malo stiskaj, vmes popihaj, oblizni, posesaj ... vse zelo počasi in z občutkom, medtem pa z jezikom kroži po njegovi glavici.

5. Si za tvist?

Znaš plesati tvist? Fino, ker nekaj podobnega lahko izvedeš tudi na njem. Z rokama objemi koren penisa in ga z vsako roko masiraj v nasprotno stran, z jezikom pa divje kroži po njegovi glavici.

Če potrebuješ nekaj spodbude in ritem, poskrbi, da bo v ozadju igrala prava glasba!

6. Globoko grlo ... čisto za konec

Najlažje bo, če on stoji ob robu postelje (če je ta seveda dovolj visoka), ti pa ležiš na hrbtu, z glavo, nagnjeno nekoliko čez rob postelje.

Sprosti se, globoko vdihni in ... akcija! No, to pa je darilo za najbolj pridne fante na svetu. Je bil poreden? No, po tem dejanju nikoli več ...

Po predlogi A.B., Gabrielle Hurwitz, Helin Jung in Michelle Ruiz priredila Alja Maček

Preberi še: 4 pogosta vprašanja o seksu, ki mučijo moške ali pa preveri trike punc, ki so v postelji prave porednice