Top 3 namigi za sinhroni orgazem

Lahko se še tako trudi - in verjamemo, da daje vse od sebe - pa vendar mu ne bo uspelo obdelati vseh tvojih ključnih točk natanko tako, kot bi si želela ti.

Top 3 namigi za sinhroni orgazem (foto: Profimedia) Profimedia
22. 4. 2016

Ali če razložimo v terminih, ki so bližji moški popualciji:

  • tvoji spodnji prostori so kot strojnica - preprosto se tam spodaj dogaja preveč stvari hkrati, da bi jim lahko sledil.

Cosmo je našel nekaj rešitev, ki bi vajina vrhunca nekako uskladil ...

1 Ženska prevzame nadzor!

Enostavno svojega žrebca zajahaj in vajeti dogajanja vzemi v svoje roke. Takšni akciji se gotovo ne bo upiral, saj od njega nadaljno dogajanje ne bo terjalo kakšnega hudega napora. Enostavno bo dal noge skupaj in užival.

Namig zanjo: Bodi ustvarjalna. Zakaj bi za spremembo ne migala npr. v krogih namesto zgolj gor in dol?

2 Naj obdela tvojo U-točko

Da bi ga na poti k svojemu vrhuncu dohitela (potem ko je on praviloma hitro 'tik pred zdajci') si gre pomagati z oralno stimulacijo pred samim spolnim občevanjem. Tovrstno ogrevanje si lahko omislita za odlično predigro.

Namig zanjo in zanj: Dražiti pa ne gre zgolj 'malega princa' ženskega orgazma, ampak tudi območje njenega sečevoda, ki leži tik nad vaginalno odprtino in pod ščegetavčkom. Draženje sečevoda je namreč nekaterim ženskam zelo prijetno, saj je ta poleg ščegetavčka.

3 Naj pokaže smisel za ritem

Ustavi ga v njegovi morebitni želji po hitrem, močnem in globokem porivanju v vojaškem ritmu ena-dve, notri-ven. Naj pokaže malo ustvarjalnosti in naj skombinira raje počasne, globoke porive z rahlimi.

Namig zanj: Prični najprej z manj močnimi, ki 'zadanejo' le prvo tretjino nožnice - to je njen najobčutljivejši del - in hkrati ne dražijo preveč glavice penisa.

Z naraščanjem njenga vzburjenja povečuj delež globljih in močnejših porivov. Vstopaj vanjo počasi in izstopaj hitro; hitri umiki še bolj vzdražijo ščegetavček - ne da bi ti zaradi tega kaj trpel.

Preberi še: Izpolni mu njegovo največjo (poredno) željo (ja, to je to!) ali pa preveri najbolj vroče od vročega: 50 super porednih seks trikov

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri