To sporočilo še ni bilo prebrano ...

Po eni od britanskih anket naj bi danes že vsak sedmi doživel usodo bivšega moža Britney Spears - namreč ‘košarico’ v obliki odrezavo kratkega e-sporočila.

17. 12. 2007

A medtem ko se mnogim zdi to skrivanje za najnovejšo komunikacijsko tehnologijo strahopetno, pa za največje ‘zajce’ še vedno veljajo tisti, ki ne storijo niti tega ...

Kar štirje odsotki anketirancev izgine iz življenja svojih ljubimcev brez besed! Kot 'kafre'! Čez noč in brez svarila enostavno presekajo vse komunikacije in svoje dotedanje ljubimce o koncu razmerja sploh ne obvestijo.

Prihaja nam v navado

“Danes večina ljudi komunicira le še po poti elektronske pošte, messengerjev in sms sporočil, zato niti ni tako presenetljivo, da se nekaj ljudem zdi to povsem primerna pot tudi za končanje razmerja – pa čeprav to ni najbolj olikano!” je komentiral Rob Barnes, ki je omenjeno anketo izvedel na svoji internetni strani.

Očitno je lažje napisati

Anketa pravi, da je kar 15 odstotkov od 2.194 anketirancev že dobilo ‘dvojko’ v obliki enega od takšnih e-sporočil.

Zanimivo je tudi, da bi kar četrtina v nove tehnologije najbolj vpetih, torej starih med 18 in 24 leti, za končanje razmerja še vedno raje uporabila tradicionalnejšo metodo – npr. staro, dobro ... pismo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri