Se nahajaš v enostranski zvezi? TAKOLE se lahko prepričaš! (5 zelooo očitnih znakov)

Bodi pozorna na teh 5 znakov in si ne dovoli biti izigrana. Zaslužiš si veliko več. NAJVEČ. ❤️

Se nahajaš v enostranski zvezi? TAKOLE se lahko prepričaš! (5 zelooo očitnih znakov) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 10. 2021

Ljubezen je pogostokrat … hja, zapletena. Včasih znamo biti tako močno osredotočeni na novo osebo, da pozabimo nase. Nakar postopoma in počasi tudi ona pozabi na nas.

To se zgodi, ko se nahajaš v enostranski zvezi.

Kar natančneje pomeni, da ti njemu daješ svojih 80 %, v zameno pa dobivaš le 20 %. "V zvezo ves čas vlagaš veliko časa, energije in truda, tvoj partner ti pa vsega tega ne vrača v tolikšni meri," pravi strokovnjakinja na področju razmerij Lesley Edwards.

Kako torej v resnici ugotoviti, da v razmerju ne dobivaš pozornosti, ki si jo nedvomno zaslužiš?

V kolikor se zdaj, v tem trenutku, najdeš v vsaj dveh od petih trditev spodaj, je zadeva jasna: ljubezen je zagotovo enostranska in morda je čas, da premisliš o nadaljevanju vajine zveze.

1. Nisi del njegovih načrtov za prihodnost.

Ko sama razmišljaš in govoriš o prihodnosti, jo zmeraj naslavljaš z "midva" in "najino". Ko o svoji razmišlja on, pa običajno uporabi besede, kot sta "jaz" in "moje". V tem primeru tukaj nekaj ne štima.

Če še ni načel teme o poroki njegove sestrične, ki se bo zgodila naslednje poletje, je najverjetneje razlog to, da morda preprosto ne ve, če boš takrat še vedno del njegovega življenja.

Pozabi na to, kako močno si želiš ustvariti prihodnost z njim, in bodi raje bolj pozorna na to, kako pogosto te pravzaprav sam vključuje v svojo.

2. Zanj si pripravljena odpovedati vsako stvar in dogovor.

Druženje s puncami, sestrin rojstni dan, poslovilna zabava za sodelavko ... Ne glede na to, za kaj gre, na koncu zadevo vedno odpoveš.

"To se najpogosteje zgodi zaradi tega, ker nisi prepričana, kdaj se ti bo ponovno ponudila priložnost za zmenek z njim, zato imaš občutek, da moraš ponudbo takoj in obvezno sprejeti," pravi Edwardsova.

Nič ni narobe s tem, da želiš izkoristiti vsak trenutek, da se vidita, a ne počni tega zgolj takrat, ko se ON odloči, da bi bil s teboj.

3. Žrtvuješ tisto, kar ti največ pomeni ...

... da bi se lahko prilagodila njemu. Seveda ni nič takšnega, če si pač ne želi iti na pozen zajtrk s tvojo mamo in sestro, ampak tudi ti dobro veš, kako močno ne preneseš tiste njegove najljubše restavracije, kjer ima vsa hrana enak okus!

Temu se reče kompromis. Če je zate pomembno in ga želiš imeti ob sebi, bi moral to razumeti ... in se preprosto prikazati.

4. Njegove potrebe postavljaš na prvo mesto.

Do neke mere je tole v vsakem razmerju neizogibno. Vsak par gre skozi težja obdobja – smrt v družini, izguba službe, obdobja slabe volje in podobno – kar se lahko odraža v tem, da se en partner v določeni situaciji podredi drugemu.

A vendar v kolikor ves čas skrbiš za njegov ego, medtem ko on le delno posluša tvoje težave in te pravzaprav nikoli v celoti ne podpre, tega ni vreden.

5. Glede zveze nista na enaki valovni dolžini.

Zelo preprosto se je ujeti v evforične občutke poželenja, ljubezni in sorodnih čustev. A poskrbi, da sta s partnerjem na enaki valovni dolžini.

"Vprašaj se, ali si je zaslužil tvoj nivo predanosti," pravi Edwardsova. Z drugimi besedami; če si sama predana izključno njemu, hkrati pa vsake toliko vidiš, da je sam v kontaktu tudi z drugimi osebami (ki niso del njegove družine ali prijateljskega kroga), morda ti zanj nisi ena in edina. Je v tem primeru resnično potrebno, da si ti tista, ki ga vsakič pobere na letališču? Niti slučajno.

Preberi še: "Če želita biti srečna, NIKOLI ne delajta TEGA" (nasveti parov, ki so skupaj že več desetletij)

Priporočamo tudi: "Je mojemu moškemu sploh mar, če me med seksom privede do orgazma?" (Takšna je RESNICA!)