To so stvari, ki jih moški počne le z žensko, ki jo zares LJUBI ❤️

13. 11. 2021
To so stvari, ki jih moški počne le z žensko, ki jo zares LJUBI ❤️ (foto: Profimedia)
Profimedia

Moški svojo ljubezen pokažejo z nekaterimi dejanji, ki izkazujejo, da mu je nekdo zares pri srcu. Preveri, ali vse to opaziš tudi pri svojem partnerju. 

Moški, ki resnično ljubi, pozornost izkaže s temi dejanji: 

Bori se z njo 

Ne bo le stal ob strani in spodbujal, kadar lahko pomaga tudi sam. V boju z boleznijo, njenimi strahovi in težavami, ji bo priskočil na pomoč in naredil vse, kar je v njegovi moči, da bosta premagala oviro. Zato mu partnerka brez težav zaupa svoje težave in je običajno prvi na njenem seznamu, ko potrebuje pomoč. 

Nekatere bitke moramo izbojevati sami in tega se zaveda tudi moški, ki mu je resnično mar za svojo partnerko. Zato zna razločiti, kdaj je v vlogi podpornika in poslušalca in kdaj lahko pomaga tudi sam. 

Žrtvuje se za njeno srečo

Kadar vidi njen nasmeh in dobi potrdilo, da je srečna, je srečen tudi on. Zato mu ni težko, ko namesto svojih želj za počitnice posluša njene in ko počneta to, kar želi ona. Odpove pijačo po službi, da jo lahko pelje na kosilo in prosti čas preživi z njo. 

To ne pomeni, da v razmerju nikoli ne izrazi svojih želja. Skupaj počneta tudi to, kar hoče on, občasno pa se mu ni težko žrtvovati, da bi v njenih očeh videl iskrice sreče. 

Srečen je, da je ona del njegovega življenja

Zato se za njuno ljubezen bori predvsem kadar postane težko. Razpada zveze ne uporablja kot rešitev vsakega problema, ampak naredi kompromis ali najde srednjo pot, ki bo vsaj delno ustrezala obema. Pripravljen je garati, da bi popravil škodo, ki sta jo povzročila oba, a mora biti pripravljena tudi ona. Sam namreč ne more rešiti zveze, pa naj si še tako prizadeva. 

Občuduje jo na njen slab dan

Ko je bolna, utrujena, se ji je poslabšala koža … in ni preveč samozavestna, jo vseeno želi videti. Zagotovo imaš občasno tudi sama slab dan, ko bi najraje ostala doma pod odejo in se izognila stiku z drugimi. 

Če je moškemu ženska zares všeč, mu ni mar samo za njen videz, ampak tudi notranjost. Ne zmeni se za pričesko, nekaj mozoljev ali kaj drugega, povezanega z videzom. Namesto tega jo vpraša po počutju in razmisli, kaj lahko naredi, da jo spravi v boljšo voljo. Zanj je čudovita v krilu in tudi v razvlečeni trenirki.

Prizna ji, da je ranljiv

Trudi se biti močen in trdna opora, ko ona to potrebuje. Vendar ji po drugi strani pokaže tudi svojo nežnejšo plat: zaupa ji, kaj ga prizadene, česa se boji, kaj ga spravi v slabo voljo … 

Tako se ne odpre vsakomur, ampak izbere posebno osebo (njo), ki ji pokaže ta delček sebe. Zato tudi ona ve, da jo neizmerno ljubi. 

Fotografije: Pixabay

Vir: Aktivni.si

Preberi še: Je on moški, ki te bo večno ljubil? Znaki, ki razkrivajo, kakšne NAMENE ima

Priporočamo tudi: "Tebi, ki ti nikoli ne bom mogla povedati, kako zelo te ljubim" (iskrena izpoved)

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan