TO so stvari, ki jih moški med ljubljenjem (skrivaj) NE prenesejo

... in ti tega nikoli ne bi priznali!

TO so stvari, ki jih moški med ljubljenjem (skrivaj) NE prenesejo (foto: Profimedia) Profimedia
29. 6. 2022

Velja prepričanje, da je za moškega vsak spolni akt ekstatičen in da je pogosto na koncu ženska tista, ki je razočarana, medtem ko je moški popolnoma blažen, ker se njegov penis nahaja v nečem toplem.

Ampak veš, kaj? To ni res, pravi novinar spletnega portala Marie Claire, David Covucci, in tukaj je 7 stvari, ki jih moški pri seksu ne prenesejo (a ženskam tega ne bodo povedali).

1. Naš penis mora otrdeti veliko pogosteje, kot si morda mislite.

Nikoli ne gre za "en seks–ena erekcija". To razmerje se zgodi zelooo redko, če sploh. Ne, pot, ki jo moramo "prepotovati" do seksa (sploh, ko je z nekom prvič), je zelo dolga.

Resda dobiti trdega ni najtežja stvar na svetu, ampak predstavljajte si ta vrtiljak: začneva s poljubljanjem (hej, imam trdega), nato se ustaviva za pogovor (je že mehak), temu sledi medsebojno otipavanje (ali bo ... prišel nazaj?), nakar narediva pavzo za lulanje (okej, bom kar počakal tukaj, si ga mimogrede drgnil in upal, da bo ostal trd).

Naši penisi niso motorizirane bolnišnične postelje, ki jih lahko po želji samo s pritiskom na gumb premikaš gor in dol. Vsakič, ko postane mehak, moramo začeti od začetka, zato bi bilo včasih najlažje, da kar pozabimo na vse skupaj in gremo spat.

2. Soočamo se z dvojnimi standardi pri slačenju, še posebej sezuvanju.

Navadno moški začne s slačenjem njene majice, nato ji odpne modrček. Zatem ona sleče njemu majico, čemur sledi, da on njej sleče hlače.

Ampak potem pride zadeva s čevlji. Skoraj nobena ženska nikoli ne sezuje moškega. In medtem ko sem sezul sto in več parov škornjev (ali to vsaj poskusil), nihče nikoli, ampak res nikoli, meni ni niti odvezal vezalk. Ko se moje hlače zataknejo pri čevljih in ne gre naprej, večina žensk reagira na to z neko ogorčeno frustracijo.

3. Lulanje z erekcijo je težje od vzgoje otroka.

Pri tem moraš stati nad straniščem in (poskusiti) pritisniti penis navzdol, pri čemer pa se moraš prav tako močno prisiliti, da urin gre ven, saj se enkrat, ko je penis pripravljen na ejakulacijo, mehur na nek način "zaklene".

To boli kot hudič, pravzaprav še huje, in medtem ko čakaš, da urin končno priteče, si ženska v splanici verjetno že misli, da si na veliki potrebi.

4. Ne morete si predstavljati, kako težko se je zadrževati, da nam ne pride.

Nekoč se bodo moški dovolj razvili in ustvarili mehanizem, ki bo preprečeval prehitro ejakulacijo. Grem staviti – čez tisoč let. Ampak za zdaj ... Predstavljajte si, da ste noro vzburjene in več kot pripravljene na akcijo, nato pa morate v enem trenutku vso to potrebo zatreti.

Seveda je enkrat, ko je ta sila mimo, odlično, ampak prve minute seksa so primerljive s spoznanjem, da si vzel prevelik odmerek LSD-ja in ravnokar vse prihaja za tabo, ti pa ne moreš narediti nič, razen počakati, da je prvi val mimo. Zabavno, ampak ne tako zelo.

5. Vedno ni tako zadovoljujoče.

Kaj? Ste mislile, da ste ženske edine, ki ste lahko razočarane v postelji? Menim, da naše nezadovoljstvo izhaja iz splošne nezmožnosti povprečnega moškega, da se odloči za eno samo stvar in morda tudi iz nore potrošnje pornografije (no, to je verjetno naša krivda).

Dandanes obstaja toliko položajev in tehnik, da si jih želim tekom seksa v povprečju preizkusiti vsaj kakšnih 80. In, bodimo realni, verjetno mi bo uspelo izvesti le štiri.

Zato se moramo odločiti, kaj želimo od vsakega seksa posebej. To torej pomeni: če jo bom vprašal, ali bi sedela na mojem obrazu, medtem ko se bom samozadovoljeval, bom najverjetneje moral do naslednjič počakati z idejo o obrnjeni jahalki, kjer bom lahko gledal njeno zadnjico in se z njo igral.

Ja, vem, seks ni samopostrežni bife, kjer lahko poskusim čisto vsako jed, ki jo želim za 9,90€, a vendar si želim, da bi bil.

6. Od nas se vedno pričakuje, da nam bo prišlo.

Že nekaj časa nazaj sem nehal biti razočaran, če mi ni uspelo ženski dati orgazma. Vedno se bom trudil po najboljših močeh, ampak če bo rekla, da se ne bo zgodilo, ji bom zaupal in to pač prebolel.

A vendar bi prej naredil vse na svetu, kot pa ženski priznal, da mi ne more priti. Kar vidim namreč, kako bi se vprašanja zvrstila eno za drugim: Kaj? Zakaj? Kako? Ne razumem.

Včasih se to preprosto zgodi in tega ne želim razlagati, saj je pogosto resnica takšna, da sem tisti dan že trikrat masturbiral in me nič ne more pripraviti do tega, da mi bo prišlo. Pogosto se tudi pretvarjam.

In veste, kaj je najhujše od zgoraj naštetih stvari?

7. Ni nam dovoljeno, da bi se pritoževali nad čemerkoli, kar sem omenil pri prejšnjih točkah.

Zdaj, na koncu članka, ste že tako razburjene, imam prav? Bile ste že razburjene nekje 200 besed nazaj, saj se vse skupaj zdi resnično bedno v naši patriarhalno dominirani družbi. "Oh, ne, ta si ne more sezuti niti svojih čevljev, jaz pa sem pripravljena z njim seksati in to ga žalosti? Je**š takega."

Res je, ampak naj vas vprašam: kdaj ste moškemu nazadnje odvezale vezalke na čevljih? Stavim, da na to nimate niti odgovora.

Preberi še: To so nevsakdanje stvari, ki moške noro VZBURJAJO

Priporočamo tudi: "Tebi, ki si moji najljubši osebi strl srce" (pismo prijateljičinemu bivšemu)