To so SEKS RAZLIČICE, ki vodijo v nepozabno doživljanje petkove noči!

Danes je pravi dan za grehe. Zakaj? Ker bo petkova noč neznansko dolga, jutri pa si lahko privoščita dopoldansko spanje! Torej, kaj bosta počela danes zvečer?

To so SEKS RAZLIČICE, ki vodijo v nepozabno doživljanje petkove noči! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 6. 2021

Na to vprašanje je samo en možen odgovor! In seveda spodnje različice, ki vaju lahko vodijo v nepozabno doživljanje noči.

1. Seks poln smeha

Strast vodi do resnih stvari, zato jo je nujno treba podkuriti s smehom. Slednji namreč razbije napetost, ki se je v tebi nabirala cel teden. S pomočjo smeha v dvoje se lahko prepustiš popolnemu užitku.

2. Seks poln lenobe

Morda si on želi, da bi ga v postelji naskočila kot levinja in mu zadala strastni ugriz, a danes naredi obratno! Uleži se v posteljo in mu prepusti vodilno vlogo. Naslednji teden bo on lahko igral vlogo lenuha.

3. Seks poln požrešnosti

Pri seksu se ne zadržuj, pokaži mu, da znaš biti prav nemarno požrešna. Napadalnost naj bo tvoje orožje … Mmm, to ga bo podkurilo!

4. Seks poln razkazovanja

Če imaš kakšen del telesa, ki ti osebno ni najbolj priljubljen, ga pokaži njemu. Da, pokaži ga! Sprejel te je takšno, kot si! Ko bodo tvoji možgani to dojeli, se boš pred njim brez sramu sprehajala gola in tako povečala njegov in svoj užitek. Začni danes!

5. Seks poln odločnosti

Ko in če ti med seksom kaj ne ugaja, če te preveč ščipa v bradavičke, premočno ali pregloboko suva … mu to povej odločno! Nauči se zahtevati svoj delež užitka. Naj bo danes po tvoje!

6. Seks poln udobja

Seksi perilo je odličen pripomoček za zapeljevanje, a občasno namesto čipk daj nase samo navadno pižamo, seveda – spodaj brez vsega! Verjemi, da se mu boš v takšni opravi zdela še bolj prikupna, v tebi bo namreč videl naravno lepoto, brez nepotrebnih okraskov. Zato bo želel, da pižama čim prej roma iz tvojega telesa.

7. Seks poln opojnih naravnih vonjav

Da, lepo je, če se ljubljenju prepustita vsa dišeča in sveža, a če te bo začel grabiti že na stopnišču in napol slačiti, ko boš odklepala vhodna vrata v stanovanje, ga nikar ne odženi proč, češ da moraš še skočiti pod tuš! Tvoj znoj je poln naravnih feromonov, ki ga spravljajo v nerazsodno stanje, zato se mu prepusti …

Preberi še: "Ko je najgloblje v tebi, za dodaten užitek iztegni ..." (top erotični nasveti samo za vaju)

Priporočamo tudi: "Skoraj vsak večer slišim tasta in taščo seksati … Kaj naj naredim?"