To so prvi zmenki, ki najverjetneje vodijo k poroki

Cosmo svetuje, kaj početi na prvem zmenku, če si želiš resne zveze ali celo poroko.

To so prvi zmenki, ki najverjetneje vodijo k poroki (foto: Unsplash/sweet-ice-cream-photography) Unsplash/sweet-ice-cream-photography
4. 9. 2018

Romantična večerja

Po raziskavah sodeč si s takšnim zmenkom z eno nogo že v poročni obleki. Čeprav se zdi večerja z nekom, ki si ga komaj spoznala, malce zastrašujoča, v praksi za večino poteka bolje kot samo hitra pijačka v baru.

Sprehod

Če te misel na globoke poglede čez mizo malce straši, se raje odpravita na dolg sprehod, kjer mu boš dovolj blizu, da boš lahko začutila metuljčke, hkrati pa bosta ves čas v gibanju, kar pomeni, da bodo morebitni trenutki tišine manj neprijetni. Kar tretjina parov naj bi tako začela pot do poroke.

Kino

Najboljša izbira, kadar nisi prepričana, kako bi stekel pogovor. Okoli 20 odstotkov parov se je, po raziskavah sodeč, strinjalo, da je film odlično izhodišče za kasnejši pogovor.

Hitra kavica

Pogovor ob kavi je prav tako med bolj priljubljenimi. Izberi najljubšo kavarno, kjer se počutiš domače, in če bo pogovor dobro stekel, ga lahko še vedno nadaljujeta ob večerji.

Plaža

Odlična ideja za poletne mesece. Burja je v hladnejših mesecih super izgovor, da se stisneš k njemu pod jakno.

Športanje

Dokazano je, da se pari zbližajo med fizično aktivnostjo. Z vožnjo s kolesom, s pohodom ali partijo tenisa bosta ustvarila skupne spomine.

Vir: Bustle.com

Fotografije: Unsplash.com

Preberi še: 10 znakov, da sta čustveno odvisna in ne dejansko zaljubljena

Priporočamo tudi: "Ja, bojim se resne zveze!" (iskrena izpoved naše novinarke)