To so malenkosti, ki naredijo poletni seks vznemirljivo nepozaben!

Cosmo strokovnjakinje ti svetujejo, kaj je tisto, kar naredi počitniški seks vznemirljivo nepozaben. Hitro beri dalje ...

To so malenkosti, ki naredijo poletni seks vznemirljivo nepozaben! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 8. 2017

To so malenkosti, ki naredijo poletni seks vznemirljivo nepozaben:

1. Potovalni vibrator

Vodoodporni mini vibrator je odlična zadevica, ki na letališču ostane popolnoma neopažena v tvoji kozmetični torbici.

2. Skrivnostni neznanec

Uči se od Veronike (20): "Na počitnicah sva se s prijateljico udeležili zabave na plaži. Tam sem spoznala seksi tipčka, s katerim se je vse zgodilo izjemno hitro. Noro seksi izkušnja tudi zato, ker sem vedela, da ga ne bom več nikoli srečala."

3. Mini masažne sveče

Zelo priročne so, ker ne zavzamejo veliko prostora in ustvarijo romantično vzdušje ne glede na to, kje si.

4. Skrita sporočila

Preden se odpraviš na počitnice, mu po stanovanju pusti kratka nagajiva sporočila in brez skrbi si lahko obetaš strasten naskok, ko se vrneš.

5. Parkirana prikolica

Rebeka (32) je priložnost izkoristila, ko so počitnikovali z družinskimi prijatelji. "Seks je bil neverjeten. Bilo je vznemirljivo in prepovedano in na srečo naju nihče od družinskih članov ni odkril."

Seks

6. Slušalke

Delita si slušalke, medtem ko poslušata Kiss Me Quick's Erotica Podcast – radijsko oddajo z intimnimi zgodbami. Oddajo poslušajta, medtem ko se vozita v avtu, in preveri, ali lahko prispeta do cilja, ne da bi si privoščila hiter postanek.

7. Popoldanski počitek

Je najboljši izgovor, da si s partnerjem vzameta nekaj časa zase, ko sta na počitnicah s prijatelji.

8. Jezik

Zapelji ga v jeziku države, po kateri potujeta. 'Biti potreben' je v francoščini excité, italijanščini corneo, španščini pa caliente. 'Seks' je v francoščini sexe, italijanščini sesso, španščini sexo …

9. Eksperimentiranje

Na letališču kupi knjigo o seks položajih. Naj bo tvoj izziv preizkusiti nov položaj iz knjige vsakič, ko pakiraš in razpakiraš kovček.

10. Avantura med rjuhami

Neja (24) je na Irskem v hotelu s partnerjem naletela na odklenjena vrata, za katerimi so bile zložene sveže posteljnine in brisače. "Nihče naju ni ujel, sva pa za seboj pustila nekaj zmečkanih rjuh."

Po predlogi Danielle Kam prevedla Nina Vidrih
Za splet priredila Ana Murn

NUJNO preizkusita tudi Soparni naskok (najboljši seks položaj poletja)!!!

Preberi še: Bombastičen trik, kako do ženskega orgazma z draženjem bradavičk in Dragi moški, to ste se (narobe) naučili iz porničev!