To si o nosečnicah v resnici mislijo njihovi partnerji

Nosečnost pri ženskah povzroči ogromno sprememb. Vpliva na vsa področja življenja, najbolj opazna pa je zagotovo telesna sprememba. In kaj si o slednji mislijo moški?

To si o nosečnicah v resnici mislijo njihovi partnerji (foto: Profimedia) Profimedia
29. 9. 2020

Strije, pridobljeni kilogrami, povešene prsi, so le nekateri izmed »strahov«, s katerimi se ženske srečujejo tekom svoje nosečnosti in ki vplivajo na njihovo samozavest in samopodobo. Velikokrat se pojavijo tudi skrbi, kaj si bodo o telesnih spremembah, ki se bodo začele dogajati med nosečnostjo, mislili partnerji.

Na Reddit forumu so to vprašanje zastavili več moškim in odgovori so nas prijetno presenetili, saj je velika večina odgovorov bila zapisanih s pozitivno noto.

Spodaj smo zbrali nekaj najboljših, ki dokazujejo, kako edinstveno in posebno je žensko telo, da lako ustvari novo bitje.

1. »Dejstvo, da je nosila mojega otroka, je med nama še bolj dvignilo raven intimnosti.«

Opazovanje moje žene tekom nosečnosti je zagotovo bila ena izmed najbolj seksi stvari, ki sem jih kadarkoli doživel. Njeno telo se je spreminjalo na najbolj čudovit način in dejstvo, da je nosila mojega otroka, je med nama še bolj dvignilo raven intimnosti, na način, ki ga še nisva izkusila. Poskrbel sem tudi za to, da sem bil prisoten na vseh pregledih, saj sem hotel biti 100% udeležen v celotnem procesu.

2. »To je surova, močna lepota.«

Ko se zaveš, skozi kaj vse je morala iti tvoja partnerka, da lahko ti potem v naročju držiš svojega otroka, je to nekaj neprecenljivega. Na splošno se mi noseče ženske niso nikoli zdele privlačne, vendar, ko gre za tvojo ženo, dekle in tvojega otroka, je to surova, močna lepota.

3. »Večje prsi so definitivno bile super.«

Med nosečnostjo sem njo in vse na njej ljubil še enkrat bolj. Bilo je seksi, hkrati pa sem bil začuden nad tem, kaj vse se dejansko dogaja v njenem telesu. Priznati moram tudi, da so večje prsi definitivno bile super. Zmogel bi sicer brez njenih norih čustvenih nihanj, ampak se zavedam, da je to le del nosečnosti in sem se trudil, da tistih trenutkov nisem jemal preveč resno.

4. »Bila je smešna, ampak na prisrčen način.«

Med nosečnostjo me je še zmeraj noro privlačila hkrati pa je bila tudi smešna. Visoka je 158 cm in v 7. mesecu nosečnosti je preprosta bila smešna, ampak na prisrčen način. Zaradi njene višine in njenega ogromnega trebuha, si nisem mogel pomagati, da se ne bi hihital. Vendar mi tega ni zamerila.

5. »Tudi njen vonj je drugačen.«

Nosečniški sijaj je nekaj, kar v naši kulturi stalno izpostavljajo in lahko vam povem, da je noro seksi! Moja partnerka je bila zmeraj vroča, ampak med nosečnostjo se je to povečalo na deseto potenco. Vse se je spremenilo - oblika telesa, barva kože in tudi njen vonj je bil drugačen. Zanimivo, vzburljivo in zabavno za raziskovanje.

Vir: Cosmopolitan.com

Pripravila: Tamara Bastarda

Preberi še: To je najlažji način, da najdeš gospoda Pravega!

Priporočamo tudi: "Kako sem se zaljubil vate" (resnični zapis razkriva, kako se zaljubljajo moški)