"To me je odbilo, da bi s to žensko karkoli ustvaril!"

Dva prijatelja sta nam zaupala, kaj ju je na ženskah odbilo od tega, da bi z njo karkoli ustvarila. Dejan se je zaljubil kot še nikoli, a ga odbija njena služba. Aleš pa ne more sprejeti nekaj čisto drugega ...

"To me je odbilo, da bi s to žensko karkoli ustvaril!" (foto: Profimedia) Profimedia
21. 1. 2021

Dejanova izpoved: Te prime in te mine

"Zvečer smo s fanti razgrajali v našem lokalu, ko so vanj vstopile tri res lepe punce. Čisto dovolj je bilo, da sem ji pogledal v oči in povohal njene čudovite dolge rdeče lase.

Zadelo me je kot strela z jasnega: ta punca bo moja žena in mati mojih otrok. Okej, na delu je bil alkohol, ampak občutki so bili res­nični. Vso noč sva se presmejala in dotikala pod mizo.

Povabila me je k sebi, a sem bil preveč iz sebe, da bi jo podrl. Samo ležal sem ob njej, jo božal in ji govoril vice. Naslednje jutro sva zbujena iz čudne omame zajtrkovala, ko me je prešinilo, da je sploh nisem vprašal, kaj počne: ali študira, je v službi, in če, kje.

Povedala mi je, da imajo njeni kmetijo in mesnico, v kateri dela. Zavedam se svojih omejitev, a ne jem niti mesa, kaj šele, da bi si predstavljal, da to angelsko bitje tam dela. Takoj sem vedel, da to ne bo šlo.

Nič nisem rekel in se nekaj dni še boril s sabo, dokler ji nisem napisal, da je lepa in krasna, a da mislim, da sva si preveč različna. Hotela je pojasnilo, a ji ga nisem dal. Mislim, da ne bi razumela, sploh pa nimam pravice, da bi žalil njeno delo."   – Dejan

Aleševa zgodba: Mi trije nismo najboljši par

"Gliha v kup štriha, pravijo, a recimo raje temu zakon privlačnosti. Najlepša, najbolj prijazna in najpametnejša punca na svetu ali vsaj mislil sem, da je takšna, je eno leto hodila z največjim kretenom na svetu. Mi trije imamo že tako ali tako skupno zgodovino.

Z njim sva bila sošolca na faksu in je najbolj zvita in povzpetniška oseba, kar jih poznam. Njo poznam še z srednje šole - ker se ne ceni dovolj, po navadi naleti na tipa, ki je ne ceni, se pa z njo zato postavlja naokrog. Pred časom pa jo je pustil – našel si je lepšo verzijo nje.

Srečal sem jo v mestu in mi je padla v objem.

Sedela sva na kavi, ko sem razmišljal, da bi jo povabil na pravi zmenek in jo končno poskušal osvojiti, ko mi je rekla, da ne verjame, da ga bo hitro prebolela. Če ji je všeč on, potem ji jaz ne bom nikoli ... in tudi ona meni ne. Tako se včasih v trenutku končajo desetletne simpatije ..."
– Aleš

Pripravila: Tina Torelli

Preberi še: Največja pornografska stran razkrila, da SLOVENCI najraje gledamo ... #OstajamDoma

Priporočamo tudi: KORONASUTRA: TOP položaji za VROČ SEKS brez slabe vesti