TO, kateri bližnji osebi te NAJPREJ predstavi, veliiiiiko pove o njem!

Komu pa je najprej predstavil tebe?

TO, kateri bližnji osebi te NAJPREJ predstavi, veliiiiiko pove o njem! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 4. 2021

Četudi bi na začetku romantične zveze najraje z vrha hriba zakričali, kako smo zaljubljeni, se lahko pri marsikom pojavi dilema, komu od svojih bližnjih novo osebo najprej predstaviti. Preveri, kaj pomeni, če te najprej predstavi ...

... svojim kolegom iz službe.

Če te najprej predstavi sodelavcem, lahko predvidevaš dve stvari:

1. z njimi si je zelo blizu in kariera igra pomembno vlogo v njegovem življenju, tako profesionalnem kot družabnem.

2. ta opcija ni tako zelo sijajna kot prva, pomeni namreč, da se je v preteklih zvezah že opekel, zato te zdaj naprej predstavi svojim sodelavcem, namesto osebam, ki so mu blizu, tj. družini in prijateljem – za vsak slučaj, če bo plamen med vama hitro ugasnil.

... najbližjim prijateljem.

Mnogi moški potrebujejo potrditev od prijateljev, da so dobro izbrali, torej mnenje družbe, s katero so si blizu, preden se odločijo za resno razmerje.

Njegov bližnji krog prijateljev ga najbolje pozna in njihovo mnenje o tebi mu bo največ pomenilo. Če boš imela z njimi veliko skupnega (ne pozabi, da vam je skupno že to, da ga imate vsi radi ;)), to ne bo noben problem.

... svoji družini.

Zelo redko se zgodi, da nekdo svojega novega partnerja najprej predstavi družini, ampak to ima tudi svojo pozitivno plat. Pomeni namreč, da mu je družina tako pomembna, da jo vključuje tudi v svoje družabno življenje.

Poleg tega pa je težje zapustiti nekoga, ki se dobro razume s tvojo družino, zato je to vsekakor dobra novica za vsako dekle in pomeni, da je moški resnično zainteresiran. A vendar bodi pripravljena na to, da družina v tem primeru tudi močno vpliva na njegovo življenje.

Po predlogi Cosmopolitan.hr

Preberi še: Odgovori na TEH 5 vprašanj in preveri, kako BLIZU sta si s partnerjem v resnici

Priporočamo tudi: Uffff! Preveri, katerim astrološkim znamenjem se to poletje obeta VROČA romanca