To je TOP pesem za tvojo SEKS playlisto (glede na ASTRO znak!)

Še nimaš svoje vroče playliste? Cosmo ti jo vsekakor priporoča, saj te bo lažje spravila v *tisto* razpoloženje, predstavljamo pa ti tudi glasbene hite, ki bodo najbolje ustrezali tvojemu astro znaku. Jih že poznaš?

To je TOP pesem za tvojo SEKS playlisto (glede na ASTRO znak!) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

OVNICA

Si ognjeno znamenje in tak je tudi tvoj značaj. Svojo playlisto boš najboljše popestrila s Kings of Leon klasiko z naslovom Sex on Fire ali pa z remiksom pesmi Crazy in Love, ki smo jo slišali v filmu 50 odtenkov sive.

BIKICA

Bikice ste znane po predanosti in nič te ogreje bolj, kot misel, da je nekdo samo tvoj. Na svoj ljubezni poln seznam predvajanjadodaj pesem Thinking about you, ki jo prepeva Frank Ocean, ter tako svoji ljubi osebi pokaži, da misliš nanjo.

DVOJČICA

Čeprav znaš biti muhasta, znaš biti tudi predana razmerju, vsaj dokler se zabavaš. Da boš popestrila tiste posebne trenutke, prisluhni(ta) Rihannini pesmi S&M.

RAKICA

Si mojstrica izražanja ljubezni in naklonjenosti, svojemu partnerju pa znaš to pokazati na številne načine. Imamo še enega: predvajaj pesem Love me Tender kralja rock'n'rolla, Elvis Presleya.

LEVINJA

Na ljubezen gledaš kot na plemenito, elegantno, močno darilo in kdo bolje ubesedi ta čustva kot Beyonce. Pesem Drunk in Love bo vajinim skupnim trenutkom dodala piko na i.

DEVICA

Si preprosta in v življenju ne kompliciraš ... dokler ne pride do izbire partnerja, kar v resnici tvoje ljubezensko življenje le še popestri. Priporočamo ti glasbeno poslastico Waiting for a Girl like you skupine Foreigner.

TEHTNICA

Tvoj cilj je najti pravo osebo in jo zasuti z veliiiiko ljubezni! To boš najbolje storila z uspešnico Eltona Johna, ki nosi naslov Your song.

ŠKORPIJONKA

Tvoj astro znak je znan po spolni napetosti. Ko pride do posteljnih užitkov, si želiš pesmi, ki ti da enako seksi ritem. Tvoji osebnosti popolno ustreza Sexual Healing Marvina Gayeja.

STRELKA

Tate ne obstaja boljšega kot svoboda in oseba, ki si želi prepotovati svet s teboj. Temu dodaj še Dixie Chicks komad z naslovom Cowboy Take Me Away in avantura bo popolna.

KOZOROGINJA

V ljubezni in romantiki rada nekoliko tvegaš, a hkrati vse tudi načrtuješ. Popolna glasbena izbira zate je pesem Let's get it on, ki jo prepeva Marvin Gaye.

VODNARKA

Tvoj astro znak je najbolj odprt, iskren in pristen. Veš, česa si želiš in to tudi pokažeš. Zabavna pesem za tvojo vročo playlisto bo zato duet med Nelly Furtado and Timbalandom z naslovom Promiscuous.

RIBICA

Si ljubezniva in topla oseba, vodno znamenje pa ti omogoča lahkotno izražanje. Vse, kar si želiš, je bližina in dotik, ki jo partnerju tudi vračaš. Zavrti si (oziroma vama Best I Ever Had in naj vama Drake pričara romantično vzdušje.

Najboljši zvok, ki te spremlja povsod ...

Vse te pesmi (in več kot 70 milijonov drugih skladb) lahko dodajaš na svoje sezname predvajanja na vodilni glasbeni platformi TIDAL, ki je z junijem na voljo tudi pri Telemachu.

Poleg tuje in domače glasbe ter na tisoče skrbno izbranih glasbenih seznamov predvajanja lahko uživaš tudi v kar 250.000 video posnetkih v najvišji kakovosti, nastopih glasbenih zvezd v živo, intervjujih, podcastih, poslušanju novih albumov ter srečanjih z ustvarjalci – vse brez oglasov in tudi brez internetne povezave.

Za vse, ki do 31. avgusta 2021 sklenejo novo ali podaljšajo obstoječe naročniško razmerje za katerikoli paket EON ali VEČ, je  uporaba storitve TIDAL Premium brezplačna.

Več o storitvi TIDAL preberi na telemach.si.

Foto: promocijsko gradivo, profimedia, giphy