To je top način, kako ga večkrat 'zvabiš dol'

Moški nas spolno radi zadovoljijo, vendar so včasih zadržani glede oralnega seksa. Te zanima, kako ga lahko prepričaš, da večkrat obišče spodnje nadstropje?

To je top način, kako ga večkrat 'zvabiš dol' (foto: Unsplash/Marvin Meyer) Unsplash/Marvin Meyer
31. 7. 2021

Če bi svoje seksualne užitke lahko predstavili z grafom, bi pri ženskah zadovoljitev z oralnim seksom verjetno dobila najvišji stolpec.

Ne omogoča ti le brezskrbnega ležanja na hrbtu, medtem ko tvoj frajer opravlja vsa težka dela, ampak je tudi orgazmičen uvod v sam spolni odnos oziroma je že sam zase sredstvo, ki te pripelje do cilja.

Kljub temu pa mnogo žensk ne dobi oralne pozornosti, ki si jo želijo.

Kaj je tisto, kar zadržuje tvojega moškega?

Fantje sicer pravijo, da je to eden od njihovih najljubših načinov za zadovoljitev ženske, a se mogoče bojijo vprašati za napotke.

Mu morda nisi dovolj nazorno nakazala, da si želiš oralni seks?

Mogoče je razlog v tem, da so mlajši fantje v postelji precej sebični, kar je po mnenju psihoterapevta Zorana Milivojevića odraz hedonističnega (le moj užitek je pomemben) trenda pri mlajši generaciji, kar se na žalost odraža tudi pri njihovem nastopu v postelji.

Sedaj, ko ti je malo bolj jasno, zakaj je njegov jezik zavezan, se drži naslednjih sedmih taktik in si pridobi užitek, ki si ga že dolgo želiš.

Užitkarska taktika 1 - Povej mu

Izražena želja po oralnem seksu se lahko izkaže za tako imenovan kavelj 22. Če boš pretiravala, lahko kaj hitro pomisli, da v postelji ni dovolj dober zate, preohlapnih namigov pa mogoče sploh ne bo razumel.

O se­ksu se je treba pogovarjati, vendar naj se tvoje vprašanje ne glasi ‘zakaj tega nikoli ne počneš’, ampak ‘kaj si ti misliš o oralnem seksu’,” pravi strokovnjak Zoran Milivojević.

Ko sta oba v elementu in bosta vajini telesi pritisnjeni drugo ob drugega, mu prišepni:

“Še bolj bi bila razgreta, če bi šel najprej dol.” Tako bo prepričan, da si zadovoljna z njegovim spolnim nastopom, in se bo tudi zavedel, da imaš dodatne želje, katerim mora prav tako ustreči.

Užitkarska taktika 2 - Uredi si ‘frizuro’

Fantje so vizualna bitja, zato polepšaj svoje sramne dlake (za pogumne priporočamo razgaljeno brazilsko pričesko). Morda je to tisto, kar ga bo privabilo med tvoja stegna.

“Razgaljena ženska, ki pokaže, da je njena vzburjenost reakcija na njega, je največji afrodiziak,” trdi naš seksolog, zato pripravi svojo najboljšo igro.

Vzburljiv pogled nate v tvoji najmogočnejši naravi bi ga moral spodbuditi k oralnemu raziskovanju.

Užitkarska taktika 3 - Upravljaj z njegovo tekmovalnostjo

Moški so po naravi zelo tekmovalni. Zakaj torej ne bi njegove nezmožnosti upreti se tekmovanju izkoristila sebi v prid?

Nekje vmes med strastnim ogrevanjem in predigro mu izzivalno reci nekaj podobnega kot ‘Stavit grem, da me ne moreš pripeljati do vrhunca samo z jezikom.’

Raven testosterona se mu bo nemudoma povišala, da jo boš skoraj lahko čutila na svoji koži, in seveda bo sprejel tvoj izziv.

Užitkarska taktika 4 - Vodi ga s telesom

Eden od razlog za pomanjkanje preživljanja časa v tvojem mednožju je lahko to, da ni prepričan, kaj sploh mora storiti.

“Najboljše je, da ga neverbalno usmerjaš le s svojim telesom. Mnogo žensk je recimo sram povedati, kaj jim je všeč in kaj ne, a jih ni sram pokazati,” je prepričan Milivojević.

Ko te poljublja tam spodaj, premakni trup malo višje, tako da je tvoja medenica bližje njegovim ustom. Nato jo narahlo potisni proti njegovi glavi.

Če si res v elementu, oblikuj svoj klitoris v črko V z uporabo dveh prstov, da bo videl, kam mora ciljati.

Užitkarska taktika 5 - Daj mu prave zvočne napotke

Ko dela tisto, kar te najbolj vznemirja, mu z glasovi pokaži, da naj nikar ne neha. Tako bo vedel, da je v resnici zelo spreten s svojim jezikom.

Zrasla mu bo samozavest in poleg najočitnejšega se bo povečal tudi njegov ego. Torej, poželjiv ‘točno tukaj, jaaa!’ je tista pozitivna okrepitev, ki jo tvoj frajer potrebuje, da se bo še naprej vračal v tvoje južne predele.

Po svojem zadoščenju tudi njemu privošči oralni tretman. Videl bo, da je to igra za dva.

Užitkarska taktika 6 - Poskusi s pozicijami, prijaznimi do fanta

Vzemi blazini in eno položi pod njegove prsi, drugo pod svoje boke.

Tako ne bo zagrizel v vzmetnico in tvoja visoko dvignjena medenica mu bo omogočila več svobode in več manevrskega prostora.

Druga možnost je, da se on uleže na hrbet, ti pa daš svoje bogastvo čez njegova usta.

V tej pozi se boš sicer počutila ranljivo, a boš imela več nadzora nad tempom in gibanjem.

Užitkarska taktika 7 - Če še vedno noče

“Potem morata poiskati razloge, zakaj noče. Če so ti razlogi zate sprejemljivi, bosta lahko šla prek težav in se zadovoljevala brez oralnega seksa. Če niso, potem bo vajin ‘seks lajf’ zašel v težave. Verjetno se boš morala odločiti, ali je on sploh pravi zate. Seveda odvisno od tega, kako se ujemata v drugih aspektih partnerstva,” nam je povedal psihoterapevt Milivojević.

Besedilo: Teja Barborič

Preberi še: 3 zelo pogoste spolne težave (+kako jih rešiti) ali pa Seksualni vodnik za prvi skok v posteljo z NOVIM fantom