To je razlog, zakaj bi morala večkrat seksati na mizi

Ko boš prebrala, kakšen učinek ima nate seks na mizi, boš premik na mizo zagotovo večkrat predlaga. 

To je razlog, zakaj bi morala večkrat seksati na mizi (foto: Shutterstock) Shutterstock
15. 1. 2016

Potrudil se je s predigro, ti pa ne občutiš nič ... Ni panike!

Se ti je že kdaj zgodilo, da med seksom nisi občutila prav nič ali zelo malo, kljub temu, da se je tvoj dragi pošteno potrudil s predigro? Tudi ti si se resnično trudila dvigniti svoje vzburjenje na višji nivo, pa ni in ni šlo. Imamo dobro novico. Kadar se ti to zgodi, nisi kriva ne ti, ne tvoj dragi, ampak le napačen spolni položaj. Kar pomeni, da je težava hitro rešljiva.

Zakaj ravno na mizo?

Če bi rada v takšnih medlih seksualnih trenutkih na hitro dvignila vzburjenje na vesoljni nivo, ti predlagamo, da se prestavita na mizo. Zakaj? Ko ležeš na mizo na hrbet, sta v idealnih višini in položaju, da tvoj dragi nemudoma zadane tvojo G točko. Že po prvi penetraciji te bo poneslo v vesolje, po parih pa boš že komaj zadrževala orgazem. In tudi on te bo bolje občutil, ko se bodo tvoje mišice zategnile v pričakovanju orgazma. Najbrž ni treba niti omenjati, kako lep razgled bo imel nate! Če se še malo posvetiš svojemu klitorisu ali pa to stori on, si na konju!

Kako pometeš s tabujem?

Seks na mizi je lahko tabu. Na mizi seveda jemo, zato je to za marsikoga upravičeno sveto mesto. Toda upravičena si tudi do dobrega orgazma in razburljivega spolnega živlejnja. Preden ležeš na mizo, nanjo položita rjuho ali odejo. Tako ti bo bolj prijetno, pa še pometla boš z mislijo na zajtrk.  Preizkusi naš nasvet še danes in uživaj v intenzivnih orgazmih.

Preveri še:

5 znakov, da seksata v napačnem položaju

12 spolnih položajev, ki jih je vredno preizkusiti

Zgodbo novinarke, ki je rešila že praktično uničen zakon