TO je najljubši seks položaj moških, rojenih v znamenju vodnarja (v njem je rojen tudi Robert Golob)

Wow, ne gre za nekaj običajnega, ampak za nekaj, kar bosta danes zvečer z veseljem poskusila. 😉

TO je najljubši seks položaj moških, rojenih v znamenju vodnarja (v njem je rojen tudi Robert Golob) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 4. 2022

Če vsaj malce zaupaš astrologiji, potem si zagotovo že kdaj preverila, kakšen seks položaj najbolj ustreza tvojemu astro znamenju (ali pa astro znamenju tvojega partnerja). 

Kot pravijo zvezde, je najljubši seks položaj moških, rojenih v znamenju vodnarja (v katerem je rojen tudi dr. Robert Golob) položaj samokolnice.

Če še ne veš, kaj je položaj SAMOKOLNICE, si preberi izsek iz Cosmo leksikona seks položajev:

Užitek: 6

Težavnost: 7

Kako: Postaviš se z obrazom proti postelji ali stolu in se skloniš, tako da bodo tvoja glava in roki počivale na podlagi. Partner naj stoji za tabo, prime naj te za enega od gležnjev in ga dvigne na svoj bok. Nato vstopi od zadaj.

Izbrskale smo, koliko Kate Balon zaračuna za masažo v svojem salonu (se ti zdi preveč?)

Zakaj ti bo všeč: Dvignjen položaj tvojega telesa mu pri vstopu ob slehernem sunku omogoča nemoten in izjemno dražljiv pogled na tvoje telo in hkrati tudi neoviran dostop. Ne zanemari dejstva, da je za moške izjemno velika motivacija pogled na žensko, ki uživa. Poleg naštetega je dodatna prednost razuzdane samokolnice globlji stik. In še nekaj. Z upognjenim telesom tako njemu (in seveda sebi) omogočiš dostop do svoje točke G. Si lahko želiš še kaj več?

Ključ cosmove kamasutre
Stopnje užitka
1–3 nežno, a vzburjajoče
4–6 na robu norosti
7–10 greha vreden užitek
Stopnja težavnosti izvedbe
1–3 z levo roko
4–6 malo se je treba potruditi
7–10 športna kondicija

Kaj ta položaj razkriva o vodnarjih:

Vodnar je vedno pripravljen na nove izzive na vseh področjih življenja, tudi ko gre za seks. Razveselila ga boš, če mu/ji podariš Kama Sutro, a do takrat je dobro vedeti, da je položaj, v katerem najbolj uživa, samokolnica.

Pri tem položaju se ženska naslanja na roke, partner pa jo prime za noge in jih drži v zraku. Vodnar bo pri tem na vso moč užival.

Zanimivo, kajne?

Roberta Goloba so vprašali, KOMU se včeraj po zmagi NI javil na telefon in odgovoril je TO

Fotografije: Profimedia