TO je 6 skrivnosti parov, ki imajo fantastičen SEKS (št. 3!!)

Predpogoj za fantastičen seks je vsekakor srečno razmerje, a vendar je tukaj še 6 skrivnosti, ki jih morata poznati.

TO je 6 skrivnosti parov, ki imajo fantastičen SEKS (št. 3!!) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 9. 2020

Da bi bil tudi vajin seks nepozabno fantastičen, je pomembno naslednje:

1. Najdita čas za seks.

Ne bodita eden tistih parov, ki seksa le takrat, ko zanj ostane čas. Seks je pomemben del vsakega ljubezenskega razmerja, zato zmeraj poskrbita, da si zanj vzameta čas. Za spremembo pustita kakšno drugo stvar za "če bo ostalo dovolj časa".

2. Bodita iskrena, ko kateremu od vaju ni (ali pa je) do seksa.

V kolikor nisi razpoložena za seks, pa se vseeno odločiš svojemu dragemu "ugoditi", verjemi, da bo to opazil. To je verjetno huje, kot če sploh ne bi seksala. Osebe v trdnih in stabilnih razmerjih brez težav svojemu partnerju dajo vedeti, ko jim resnično ni do posteljnig igric. In to je popolnoma okej!

3. Bodita pripravljena (vsaj) dati priložnost novim stvarem.

Ni treba, da gre za neke ekstremne igrice ali spremembe, a vendar ne odklanjaj predlogov za nove položaje, igračke, mesta oziroma prostore na vsak način. Ključ fantastičnega seksualnega življenja je prav v občasnem eksperimentiranju in umiku iz cone udobja.

Preberi še:

4. Spoštujta želje in meje drug drugega.

V zdravem razmerju se partnerja med seboj nikoli ne silita. Brez strahu pred tem, da bo tvoj partner užaljen, jezen ali razočaran, bi morala odkrito povedati, ko in zakaj ti nekaj ni niti malo všeč oziroma česa bi si želela več. Iskrenost je tudi pri seksu izjemno pomembna!

5. Brez zadržkov daj pobudo za intimnost.

V srečnih in zdravih razmerjih je tako: ko je eden izmed partnerjev razpoložen za seks, poskuša do njega tudi priti. Nič se ne bo zgodilo, če boš samo sedela in razmišljala o tem, ali je tudi njemu do posteljnih igric, in nič ni narobe s tem, da mu daš jasno vedeti, da si to želiš. Naj ti ne bo nerodno biti tista, ki da pobudo!

6. Verjemi v svoj seksapil.

Ne obremenjuj se s svojim izgledom in pomanjkljivostmi (ki to niso ;)). Če si te ne bi želel, ne bi bil s teboj. Torej: edina stvar, ki jo potrebuješ, je samozavest in prepričanje, da ga še kako privlačiš. To pa pomeni brez skrivanja, pokrivanja, ugašanja luči in nelagodja. Pokaži mu, kako dobro se počutiš v svoji koži.

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: Poročeni pari razkrili, kako POGOSTO v resnici seksajo (tudi vidva? 🙊)

Priporočamo tudi: Izvoli! Ubijalski erotični triki, ki bodo vajin seks spremenili v orgazmična nebesa