8 vrst poljubov za doseganje največjih spolnih senzacij

Nemški pisatelj Emil Ludwig je nekoč dejal, da je "odločitev za prvi poljub najpomembnejša v vsaki ljubezenski zgodbi". Že s prvim poljubom se osebi predamo. Spoznaj tipe erotičnih poljubov, ki bodo vajin seks obrnili na glavo.

8 vrst poljubov za doseganje največjih spolnih senzacij (foto: Profimedia) Profimedia
29. 3. 2017

Poljubljanje je najslajši izkaz ljubezni, hkrati pa tudi eden najbolj divjih erotičnih izražanj.

Preko dotika ustnic dveh oseb lahko izkusimo eno najlepših občutij na fizični in čustveni ravni. Občutja se okrepijo do te mere, da izgubimo občutek za čas in kraj. Lahko minejo ure in ljubimci so še kar izgubljeni v brezčasnosti in brezmejnosti strasti. Ko se vrnejo v realnost pa želijo te prijetne in čutne trenutke vnovič doživeti.

Kakšen je popolni poljub?

To je tisti, ki vname željo in v katerem se izgubiš v poželjivi zasanjanosti, hkrati pa te popelje v ekstazo brez potrebe po spolnem odnosu. Razišči, kako doživeti največje spolne senzacije s poznavanjem načinov in krajev poljubljanja partnerjevega telesa …

Tipi erotičnih poljubov, ki bodo vajin seks obrnili na glavo:

1 Tantrični poljub

Indijska tisočletna tradicija priznava tantrično prakso za učenje, kako uporabljati seks za dosego spiritualne osvetlitve. Zapovedi tantre so v zahodnih kulturah pozdravljali za iskanje povečanja mesenih užitkov.

Tantrični poljub? Za to vrsto poljubov je potrebna popolna usklajenost med čuti in emocijami. Tantrični poljub je kompleksnejši od preprostega stika ustnic. Partnerja morata biti sproščena, morata se pozorno spogledovati in počasi raziskovati ustnice drug drugega. Božanje teles naj bo intimno in nežno. Slednje bo notranjo željo po seksu še dodatno podkurilo. Vajino dihanje naj bo mehko, nadzorovano in usklajeno. Skozi okušanje raziskujta usta drug drugega. Igrajta se z jeziki.

Tovrstno poljubljanje bo pripomoglo k najvišjemu telesnemu užitku, saj bosta z izmenjavo energij uravnala telesne čakre.

2 Prikriti poljub

Pred ali po začetku spolnega odnosa, 'odpri' noge partnerja in ga prični nežno poljubljati po stegnih. Da povečaš užitek, lahko pri tem uporabiš tudi jezik. Moški, vi pa se s penisom nežno sprehodite po stegnih partnerke in s tem dvignite erotično senzacijo.

3 Skrivnostni poljub

Šepetaj v ljubimčeva ušesa vse, kar želiš početi z njim. Združi svoje besede z majhnimi in nežnimi poljubi za ušesom in pusti, da sopenje tvojega dragega prižge ogenj v tebi.

4 Poljub raziskovanja

Uporabi svoj jezik kot popolno orodje za nežno raziskovanje ustnic in ust tvojega dragega. Vzemi si čas in uživaj v tem raziskovanju.

Poljub razuskovanja

5 Kombinirani poljub

Poljubljaj njegove ustnice na strasten način, tako da uporabiš obe roki in ustnice ter tako popolnoma prebudiš njegovo telo. Božaj njegove boke in hrbet z nežnimi dotiki.

6 Silovit poljub

Poljubljaj nežno, odločno, z jezikom in brez … Združi vse načine poljubljanja, ki jih poznaš, in dodaj piko na i čutnosti in erotiki. Ugriz v spodnjo ustnico, na primer, lahko v trenutku prebudi tvojega izbranca.

7 Poljubljanje vratu

Vrat je eden izmed najbolj erogenih področji našega telesa. Poljubljaj ga na območju vratu in pod ušesi ali se loti raziskovanja predela od vratu do lopatice. Popolnoma ga boš razvnela!

Poljubljanje vratu

8 Poljubljanje hrbtenice

Celotna hrbtenica je praktično konstelacija občutljivih mest, okoli katerih je priporočljivo potovanje naših ustnic. Poljubljaj partnerja od ramen do bokov. Zagotavljamo vama zadovoljstvo, ki vaju bo 100% pripeljalo do orgazma.

Po predlogi Types Of Erotic Kisses To Experience Sex In A Different Way prevedla in priredila Ana Murn

Preberi še: “Najin seks je v zadnjem času izgubil zadnjo trohico čara” in Novinar se je za en teden "prelevil" v gospoda Greya. Poglej, kaj se je zgodilo!

Priporočamo tudi: 4 reči, ki jih vsi moški želijo slišati med seksom