"Tip, s katerim se dobivam pol leta, mi je 'pozabil' povedati, da ima ..." (izpoved Slovenke)

"Da nekaj ne štima, sem začela razmišljati šele, ker me nikoli ni ..."

"Tip, s katerim se dobivam pol leta, mi je 'pozabil' povedati, da ima ..." (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 1. 2023

"Pred kratkim sem izvedela, da mi je tip, s katerim sem se dobivala 6 mesecev, zamolčal ženo in otroka.

Izdajal se je za ultra samskega, videvala sva se petke in svetke, zato dolgo nisem nič posumila. Da nekaj ne štima, sem začela razmišljati šele, ker me nikoli ni povabil k sebi domov.

Zdaj pa me zanima, kakšen človek moraš biti, da zamolčiš nekaj tako pomembnega. Že dva meseca travmiram, ker enostavno ne morem pozabiti te laži. Najraje bi se odpeljala do njegovega doma in vse povedala njegovi ženi.

Jaz vsa iz sebe, ker sem bila dejansko ljubica poročenemu očku, on pa veselo živi naprej, kot da se ni nič zgodilo.

Boli me tudi, ker ga je moja družina spoznala, zdaj seveda vedo tudi, da je poročen z otrokom. Blazno težko mi je pogledati lastnim staršem v oči, ker me niso tako vzgojili. Ne vem več, kaj naj naredim, da ne bo več tako bolelo," je na slovenskem forumu zapisala obupana Slovenka.

"Z njim sem prekinila takoj, ko sem izvedela. Dobivala pa sva se večinoma pri meni, poleti tudi izleti, šla sva celo za par dni skupaj na morje. Nimam pojma, kaj je takrat natvezil ženi.

Se zavedam zdaj, ko veliko razmišljam o vsem skupaj, da bi lahko že prej pokapirala, da nekaj ne štima. Ampak nisem, ker sem bila takrat prezaposlena z eno res težko osebno stvarjo in mi je bilo z njim lepo, tako da sem vsaj malo pozabila na vse hudo, kar se mi je dogajalo.

Nisem, res nisem niti pomislila, da bi mi bil zmožen lagat, še posebej, ker je vedel kaj se mi je zgodilo," je še dodala.

Na njen zapis se je odzvalo precejšnje število uporabnic foruma, ki so se že kdaj znašle v enaki situaciji.

"Mi je kar malo lažje dihat, ker vem, da se ni to zgodilo samo meni, kakorkoli čudno se to sliši.

Pa še nekaj odgovorov: Nisem ga spoznala na nobenem spoznavnem portalu, ampak kar v realnem življenju (v hribih). Večkrat se zalotim, kako razmišljam, da bi povedala vse skupaj njegovi ženi, ampak enostavno ne morem/ne želim/ali pa nimam poguma, ker me je strah, kaj bi iz tega nastalo.

Že tako se sama počutim grozno, ker sem bila brez moje vednosti postavljena v vlogo ljubice in potencialne razdiralke družine.

Včasih se počutim, kot da sem sredi kakšnega kriminalnega dejanja, pa mi nihče ni povedal, kaj točno se dogaja. Želim si samo, da se mi kaj takega nikoli več ne ponovi.

Nekdo zgoraj je omenil, da so zato na začetku pomembna prava vprašanja. Ampak kakšna vprašanja so to? Jaz sem ga vprašala, če je samski, če je poročen, če ima otroka. In sem mu verjela, da je samski, ni poročen, da nima otrok. Pogovarjala sva se o bivših, povedal mi je ogromno stvari o svoji lastni družini. Tudi zaradi vseh teh podatkov dolgo nisem nič posumila," je zaključila.

Preberi še: "Moja punca flirta z vsakim moškim, ki ga sreča, in zdaj sumim, da ..." (klic na pomoč moškega)

Priporočamo tudi: "Moj mož se mi gabi in iz srca mi je žal, da nisem ..." (brutalno iskrena izpoved Slovenke)