‘Ti, Casanova ti! Vsi ste odpuščeni!’

V nekem turškem hotelu je upravnici hotela tako zelo zavrela kri, da je čez noč odpustila vso moško osebje v hotelu in namesto njih zaposlila samo ženske.

18. 9. 2008

Razlog? Vsi po vrsti – od receptorja do barmena – so serijsko osvajali starejše Britanke, ki so bivale v hotelu s 27-timi spalnicami.

V hotelu seksali kot zajci

Upravnica Pelin Yucel je že dalj časa slutila, da se dogaja nekaj čudnega. Potem pa je zasačila hotelskega natakarja in barmana, kako sta si podajala kljuke spalnic romance željnih gostij.

32-letna upravnica je povedala:

“Vse skupaj že dolgo ni bilo več smešno. Kaplja čez rob je bila, ko sem v nerodnem trenutku ujela šefa bara, kako je z gostjo hotela prišel iz ženskih toaletnih prostorov. Medtem ko je bilo gospe zelo nerodno, je njegov obraz kar žarel od silnega zadovoljstva.”

Receptorja pa od nikoder

Gospa Yucel je nato še potožila, da se ji je že dolgo zdelo čudno, zakaj nočnega receptorja nikakor ne uspe priklicati na telefon. Očitno ni utegnil, ko pa je cele noči preživel tako, da je skakal iz postelje v posteljo z gostjami hotela.

“Natakar pa je naravnost prežal na starejše Britanke. Čakal jih je, da so se pozno zvečer vrnile v hotel – pogosto že malo pijane – in jih nato osvajal,” je še povedala upravnica.

Nepopravljivi Casanove

“Menda je bila njihova običajna praksa, da so se z vsako gostjo ukvarjali kakšen teden, ji nato dali košarico, in se že ozirali za novimi gostjami. Pravi pekel, vam rečem!”