Seks in njegovo orodje: Šteje tehnika ali dolžina?

Večne teme o tem, ali je bolj pomembna tehnika ali dolžina, smo se na pobudo bralk lotili še enkrat. Katera je torejpomembnejša?

23. 7. 2012

Rek, da tisti, ki ne premorejo prav veliko, trdijo, da je pomembnejša tehnika, ponosni lastniki malih mogočnežev pa seveda stavijo na velikost, verjetno drži.

A ker nismo vse enako raztegljive, majhne, velike, ozke, široke in enako vzburljive, je seveda čisto super, da so tudi njihova 'orodja' različnih dolžin, širin in krivin. Tako kot njihovi gibi, poskočnost, nežnost, brundanje zapeljivih besed ...

Je večji res vedno tudi boljši?

Eni od sodelavk je bil ljubljenec njenega bivšega preprosto prevelik. Njena ozkost se pač ni počutila dobro, ko je vanjo prodrl njegov velikan, in ko je spoznala novega fanta, ki se ni mogel ravno hvaliti s svojo mogočnostjo, je bila presrečna, saj je bil zanjo ravno prave velikosti.

Ugotovile pa smo še nekaj – fantje z manjšimi se po navadi potrudijo veliko bolj od tistih, ki se že na daleč hvalijo s svojimi pitoni, in to ni veljalo le za zgornji primer. Majhni kompleksi torej za večji užitek. ;)

Uau, ta pa ni skromen

Zdravniki pravijo, da se nožnica prilagodi velikosti in da je erekcija pri vseh moških približno enaka. A če si bila z dvema, veš, da sta različna. Če torej staviš na velikana, ti ne bo zameril nihče (razen fant z majhnim lulčkom), uživaj v njegovi velikosti in iztisni iz njega še željo po tem, da bo pokazal vse, kar zna, da te bo popeljal v velikanska nebesa.

Več kot tehnika in več kot dolžina

Naj bo umetnik v tehniki in velikanski kot Eifflov stolp – če se ne bo resnično ljubil s tabo, te poslušal, tudi ko boš čisto tiho, in zaznaval odzivov tvojega telesa, se boš prej ali slej naveličala tudi vseh njegovih seksi trikov. Tehnika pač ni vse, tako kot ne dolžina, najpomembnejša je predanost, tisto pravo ljubljenje, ki iz dveh teles naredi eno in ki lahko iz grobe strasti preide v najnež­nejše šepetanje, točno takšno, kakršno potrebuješ v tistem trenutku. Izberi torej takega, ki bo s teboj z dušo in s telesom, in takrat bo prava tudi velikost, tehnika pa izpiljena le za odzive tvojega telesa.

Mini anketa

Je pomembnejša tehnika ali dolžina?

  • "Ni pomembna le tehnika, temveč tudi dolžina –dolžina ter dobra tehnika skupaj popeljeta žens­ko v višave:)"– Jožica, 27
  • "Menim, da sta pomembni obe stvari, sicer pa mislim, da je to odvisno predvsem od vsakega posameznika. :)"– Tadeja, 25
  • "Ha, ha, super vprašanje! Tudi do potankosti zelo izpiljena tehnika ti nič ne pomaga, če nimaš pravega orodja."– Marjanca, 29


Fotografije: Robert Delahanty, osebni arhivI

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri