Hahaha! Če sta skupaj več kot 3 leta, vama TO zagotovo ni tuje!

Ko odkriješ navezanost na razvlečeno trenirko in udobje lenobnih položajev za seks ...

Hahaha! Če sta skupaj več kot 3 leta, vama TO zagotovo ni tuje! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2019

1. Najbolj udobna oblačila dobijo absolutno prednost

Ker sta se videla že v čisto vseh najhujših različicah, se vama ni več potrebno pretvarjati, da obleka naredi človeka.

Zato, ko si z njim, prevlada udobje - prednost ponovno dobi tista razvlečena trenirka, ki ima na stegnu nek super vztrajen madež, najbrž od takrat, ko sta kot nasedla mroža ležala pred televizijo in se basala s hitro hrano. Ampak, hej, ni boljšega okolja za preganjanje stresa, kajne?

2. Kamorkoli greš, vsi vprašajo, kje je tvoj dragi

Kot, da si doma pozabila inhalator za astmo, ki mora biti vedno s teboj.

"Nimam pojma, okej?" In potem nihče ne razume, kako ne veš, kje on je čisto vsako sekundo.

Ampak v bistvu veš, da je ostal doma in že četrtič gleda ponovitev vseh sezon Igre prestolov, ko si ga vprašala, če gre s teboj in tvojimi prijateljicami na pijačo, pa ti je ponudil le nemi pogled, ki ni potreboval nobenih dodatnih obrazložitev.

3. Nikoli ne veš, če vabilo, ki si ga prejela, vključuje tudi tvojega partnerja

In potem nisi prepričana, če bi poklicala in vprašala, ker bo delovalo prisiljeno, zato se zgodi ena od naslednjih dveh možnosti:

vzameš ga s seboj in ugotoviš, da so vsi ostali svoje partnerje pustili doma, ali pa ga pustiš doma in ugotoviš, da so vsi prišli s partnerji. Tukaj pač ne moreš zmagati.

4. Nalezla si se njegovih čudaških navad

Vsi te čudno gledajo, ker ljudi po novem popravljaš, če ne uprabljajo dvojine.

Na telefon se javljaš z "Yo!". In potem te nekega dne mama vpraša, od kdaj žvižgaš, ko režeš čebulo in se zaveš, da so to v bistvu njegove čudaške navade.

(Mimogrede, živžganje med rezanjem čebule naj bi resnično pomagalo proti solzenju oči, ker na ta način pihaš stran pline, ki se sproščajo iz sredice in dražijo oči #samopovemo).

5. Resnično se trudiš, da potreb ne bi opravljala pred njim

Ampak potem je on pod tušem in ti resnično moraš lulati, zato se nehaš truditi, ker ga v bistvu čisto nič ne moti. 

6. Ko za nekaj dni odpotuje, se spremeniš v svojo samsko različico

Niso samo moški tisti, ki odsotnost partnerke izkoristijo, da se za dva dni zapustijo, živijo kot jamski ljudje, jedo čips iz frizbija in bedijo do treh zjutraj, ker morajo nujno pogledati vse najbolj trapaste filme na televiziji.

Vse z zavedanjem, da moraš biti čez par dni spet v svoji civilizirani različici.

7. Imaš nekaj čudnih seks igračk in veš, da jih ne boš nikoli uporabila

V predalu ob postelji imaš nek črn gigantski vibrator, ki si ga dobila za rojstni dan in si ga niti ne upaš vreči v smeti, ker se bojiš, kaj si bo mislil smetar, ob tem pa še nekaj plastičnih igračk čudnih oblik, ki so bile kupljene z mislijo, da bosta kdaj popestrila vajino seksualno življenje.

V resnici se oba bojita teh nenavadnih napravic, zato jih vidita samo takrat, ko imata generalno čiščenje stanovanja, nihče pa si ne upa niti predlagati, da se jih vrže stran, ker nihče od vaju noče biti "tisti, ki uničuje potencialno popestritev vajinega seksa".

8. Za vsak zmenek se dogovorita 2 meseca vnaprej

Ker sta itak vedno skupaj, poskušata realizirati kakšen pravi zmenek, kar se dogovarjata mesece v naprej in iščeta prav posebne dneve (Valentinovo, obletnice, rojstni dnevi), da bi se le prisilila v ta izjemni dogodek.

Na koncu sta še pred TV Dnevnikom tako utrujena, da v trenirki pred televizijo raje odpreta steklenico vina in vrečko čipsa ter nato na pol nezavestna seksata v položaju lenega psa (to je sicer pasji položaj, kjer se potem iz lenobe oba prekucneta na bok).

Preberi še: Če te moški opiše s TEMI lastnostmi, boš njegova za vedno

Priporočamo tudi: VIDEO: Poglej, kako sta si Nika Zorjan in Rok Piletič (BQL) pred kamero izmenjala VROČEEE poglede (in dotike)