Te ogroža njegova bivša?

Zrelo je, če ostaneš z bivšim partnerjem v prijateljskih odnosih, a če začutiš, da se še vedno kuhajo čustva, potem je to lahko nevarno za tvoje obstoječe razmerje! Bodi pozorna na naslednje znake, ko je v vajini bližini njegova bivša …

7. 5. 2007

V naslednjih primerih naj začne zvoniti alarm!

Nenehni klici

Situacija: Zazvoni njegov telefon in na liniji spet – ona!

Naj zazvoni alarm: Tebe še najboljša prijateljica ne kliče tako pogosto, torej … zadeva je potencialno nevarna. Če se tvoj fant oglasi in pogovarja z njo kot z najboljšo prijateljico, obenem pa tebi zagotavlja, da ga njeno nenehno klicarjenje moti ali pa, če se poskuša v času klica umakniti v drug prostor … Vprašaj se, če ima razčiščeno preteklost!

Kaj storiti? Verjetno v tem primeru njegovemu egu godi, če ga obožujeta kar dve ženski hkrati. A v tem razmerju ni prostora za dve – to mu tudi povej! Predvsem pa mu pojasni, da mora biti razmerje osnovano na iskrenosti in odkritosti – če zmore pogovor opraviti pred teboj, potem te nima kaj skrbeti!

Vabilo za enega

Situacija: Jutri zvečer se obeta veliko druženje – zbrala se bo cela družba.

Naj zazvoni alarm: Če na zabavo ali druženje v veliki skupini vedno povabi samo njega in nikoli tebe, on pa niti ne vpraša, če si na zabavo vabljena tudi ti!

Kaj storiti? Razumemo, da je težko, ko vidiš bivšega z novo ljubeznijo, a treba ji je dati vedeti, da ti obstajaš! Zdaj sta par vidva in ona pri tem nima nič skupnega. Navsezadnje – zdaj si ti na prvem mestu in ne ona! Bivše ni treba popolnoma izločiti iz družbe. Če ste vsi trije dovolj zreli, ni razloga, da druženje ne bi bilo prijetno tudi v prihodnje.

Ko išče njegovo pozornost

Situacija: Bivša in tvoj fant v globoki močno osebni razpravi!

Naj zazvoni alarm: Če tvojemu fantu bivše dekle zaupa najgloblje misli, ko je v njegovi družbi, se nanj še vedno naslanja kot na fanta in ne kot na prijatelja. V tem primeru je bolje, da se za globoka izpovedovanja obrne na družino ali svoje najbližje prijateljice.

Kaj storiti? Tvoj fant bo moral potegniti črto! Morda bo treba za določen čas prekiniti stike z njo, da bo dojela, da je on že zaseden za takšne pogovore in da načrtuje prihodnost z drugo osebo – tabo!