Te je že kdaj kakat med zmenkom? Preveri, kaj se je zgodilo naši bralki 🙊

Emmmm, no, tole pa je nerodno. 💩

Te je že kdaj kakat med zmenkom? Preveri, kaj se je zgodilo naši bralki 🙊 (foto: Profimedia) Profimedia
10. 9. 2019

Zadnjič smo se s prijateljicami pogovarjale, kateri dogodek v njenem življenju je daaaaaaaleč najbolj sramoten. Takšen, ki ga nebi povedala nobenemu, ampak bi ga vseeno povedala zdaj. Tukaj. Nam, prijateljicam. 

In tako se je zgodilo, da je vsaka povedala nekaj. Nekaj reeeeeees nerodnega. Tudi jaz. 💁🏼‍♀️ Njihovih odgovorov sicer nisem zapisala (ker mi seveda tega niso dovolile), sem pa zato na spletni strani ameriškega Cosmopolitana našla prispevek, ki dobro povzame bistvo našega pogovora. 

TO so resnično nerodne zgodbe resničnih deklet:

1. Nesreča na stranišču

"Na zabavi sem šla na stranišče, ko mi je med lulanjem v stranišče udrla neznanka. Med hitenjem, da bi zakrila, kar se je zakriti dalo, sem padla v ne splaknjeno školjko. Čeprav sem obleko očistila z milom, sem morala večer preživeti v smrdljivi opravi, z uničenim egom."

- Yasmine, 23 let

2. Policijsko odkritje

"Po nesreči sem zaspala pri fantu, za katerega še nihče ni vedel. Ko so moji starši videli, da me ni v postelji, so poklicali vse moje prijatelje, in nato še policijo. Iskali so me tako dolgo, da so me našli v njegovi postelji."

- Lisa, 19 let

3. Nesreča na stranišču 2

"S puncami smo obiskale Sushi restavracijo, ko sem od fanta prejela sporočilo, naj pridem do njega. Seveda sem se v trenutku odpravila, in kmalu ugotovila, da ni šlo za zmenek, ampak za razhod. Na sredini njegovega 'žalnega' govora sem v želodcu začutila mešanico občutkov in v njegovem stranišču pustila eksplozivno diarejo. Če me vprašate, si je to tudi zaslužil."

- Michelle, 24 let

4. Nerodni sprehod

"Z moškimi prijatelji smo se odpravili na jezero in odločili za t.i. tubing - aktivnost, pri kateri motorni čoln vleče napihljive 'tube'. Nekje na sredini smo padli, jaz pa sem izgubila bikini. Ker so bili na njemu tudi kovinski dodatki, je v trenutku potonil, jaz pa sem morala še celo pot do kampa prehoditi napol gola."

- Isabella, 19 let

5. Emmmm ...

"S fantom iz šole sva flirtala že nekaj časa, ko mi je nekega dne rekel, da me mora nekaj vprašati. Prepričana sem bila, da me bo vprašal na zmenek, namesto tega pa me je vprašal, ali lahko gleda, kako lulam. Rekla sem mu, da si v življenju želim drugačnih stvari, zdaj pa sva skupaj obtičala še v istih študentskih skupinah in pri istih predmetih. Tole je že tragično."

- Katherine, 21 let 

Fotografije: Profimedia

Povzeto po tem članku

Pripravila: K.B.

Preberi še: Če pogosto sanjaš TOLE, boš v življenju imela veliko DENARJA 🤑

Priporočamo tudi: Moške smo vprašali, kaj je za njih FANTASTIČEN SEKS, in to so njihovi odgovori!