"Taščo sem zalotila med ovohavanjem ..." (klic na pomoč zgrožene Slovenke)

23. 1. 2023
"Taščo sem zalotila med ovohavanjem ..." (klic na pomoč zgrožene Slovenke) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Mož mi ne verjame. Nikoli, ampak res nikoli, si ne bi mislila o njej kaj takega. Ni mi jasno, od kod tako nora ideja."

"Včeraj sem taščo zalotila pri ovohavanju mojega umazanega spodnjega perila. Ker nisem vedela, kaj naj rečem, sem se rajši prav potihem umaknila.

Živimo v istem kraju, tašča ima ključe našega stanovanja za vsak slučaj, in ker nam proti plačilu včasih pospravi stanovanje. Že nekajkrat se mi je zdelo, da je perilo v mojem predalu drugače pospravljeno, pa tudi v košari z umazanim perilom sem dobila, da so bile stvari, ki sem jih ravno odvrgla, čisto na dnu, tiste od pred dveh ali treh dni pa na vrhu. Mislila sem, da se mi meša.

Mož mi ne verjame. Pojma [nimam, op. a.], kako naj se lotim problema. Nikoli, ampak res nikoli, si ne bi mislila o njej kaj takega. Ni mi jasno, od kod tako nora ideja.

Je čisto v redu ženska, veliko nam odtehta, a čez to, kar sem videla, ne vem, če lahko grem. Vem samo, da je sedaj gledam skozi drugačne oči, ker se mi gabi, nerodno mi je pred njo in še polno enih mešanih občutkov me navdaja. Rada bi ji dala vedeti, da vem, kaj dela, da je zame to nesprejemljivo, da tega ne morem sprejeti, a je kljub temu ne bi rada odgnala. Je le mama mojega moža in babica mojim otrokom.

Kako naj se je lotim?" se je po pomoč na slovenski forum obrnila ženska.

"Od ljudi zahtevam, da mojo 2-letnico vprašajo za dovoljenje, preden jo objamejo" (izpoved mamice)

Pod objavo so se zvrstili najrazličnejši komentarji, pri čemer sta ji dva uporabnika svetovala:

1. "Sposodi si od nje ključ in ji ga nikdar več ne vrni. Tako boš mirno spala, ona pa naj se briga zase in za svoj lajf. Pospravljaj pa sama. Ne spuščaj je več v svoje stanovanje. Samo na obisk."

2. "Podari ji seksi rdeče čipkaste [spodnjice, op. a.] za RD. Namigni ji, da si videla, da gleda tvoje spodnjice. Upam, da bo dojela, zardela in da tega ne bo več počela. Drugače pa ja, vzemi ji ključe."

Kaj bi pa ženski svetovala ti?

"Moj partner je po porodu obseden s seksom in ne zdržim več!" (izpoved Slovenke)

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"