TAKO mu boš v hipu dala vedeti, da ga ceniš in potrebuješ (moški hrepenijo po tem!)

25. 9. 2019
TAKO mu boš v hipu dala vedeti, da ga ceniš in potrebuješ (moški hrepenijo po tem!) (foto: Profimedia)
Profimedia

Moški so razkrili, kaj je tisto, zaradi česar se pri ženskah počutijo cenjene in zaželene.

Občutek, ko se nahajaš v zdravem razmerju, je neverjeten, se strinjaš? Ker drug drugega dobro poznata in znata pravilno komunicirati, točno vesta, kdaj nekaj ni tako, kot mora biti.

Ampak, ali v resnici veš, kdaj se tvoj partner počuti zaželenega?

To, da so sreča, varnost in občutek domačnosti v razmerju na prvem mestu, ve vsak srečen par. A vendar je zavedanje, da si partnerju všeč in te ima rad, želja vsakega posameznika ne glede na spol. In prav to je tisto, kar je lahko za zdravo razmerje ključnega pomena.

Na spletnem portalu Reddit tokrat moški razkrivajo, kaj je tisto, zaradi česar se pri ženskah počutijo zaželene in cenjene.

#1

"Fizična naklonjenost, vsaj občasno podprta tudi verbalno."

#2

"Vzajemno izkazovanje ljubezni, kot so fizična naklonjenost, komplimenti in podobno. Pravzaprav je podobno kot pri ženskah. Odraščamo v prepričanju, da si je treba naklonjenost zaslužiti, zato mu jo izkaži, ko jo bo najmanj pričakoval. To mu bo dalo občutek varnosti v razmerju. Opomni ga na to."

#3

"Dejanja so glasnejša od besed. Komplimenti in intimnost so prijetni, a meni je všeč, ko partnerka naredi nekaj neodvisnega, nekaj, kar je namenjeno samo meni. Me dejansko posluša in me resno jemlje. Mi pove, ko lepo izgledam ali če se ji zdim seksi. Tega moškim nihče ne pove dovolj krat in mnogi izmed nas lahko imamo težave s samopodobo. Pomembno je, da se čutimo zaželene. Obravnavaj nas tako, kot si sama želiš biti obravnavana."

#4

"Ko je iskreno navdušena in vesela, da bo preživela čas z menoj, in to začutim tudi jaz."

#5

"Ženska, ki dejansko da pobudo za kontakt."

#6

"Ko svoje dlani nežno položi na moja lica, me pogleda v oči in mi pove, da me ima rada. Všeč so mi tudi naključni objemi in ko se, medtem ko se poljubljava, dotika mojih rok."

#7

"Pobuda. Pobuda za kaj? Pravzaprav karkoli. To mi pokaže, da ni tukaj pač zato, ker je to najbolj enostavno v tem trenutku, ampak ker v resnici želi biti z menoj."

#8

"Ko se, medtem ko nekaj gledava po televiziji, stisne k meni."

Pripravila: N. Š.

Preberi še: 4 stvari, ki najbolj prizadenejo ljubezensko razmerje ali pa Legenda pravi, da med osebama, ki sta si usojeni, obstaja NEVIDNA NIT

Priporočamo tudi: Žensk, rojenih v TEH astro znamenjih, se moški najbolj BOJIJO (in TO je razlog, zakaj)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ