Tako boš spoznala ljubezen svojega življenja (tudi, če imaš "nesrečo" v ljubezni)

Nesrečno zaljubljena? Mogoče ti bo tole pomagalo spremeniti tvojo usodo.

Tako boš spoznala ljubezen svojega življenja (tudi, če imaš "nesrečo" v ljubezni) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 7. 2022

Zakaj se moja razmerja nikoli ne obnesejo? Zakaj ne morem nikogar spoznati? Je sploh možno najti svojo sorodno dušo? Zakaj hodim zmeraj z istimi tipi? Zakaj imam takšno nesrečo v ljubezni?

So se tudi tebi kdaj porodila ta vprašanja?

Nisi sama. Ženske po vsem svetu se sprašujejo enako in čas je, da odkrijemo, v čem je težava... zato, da lahko spremenimo svojo usodo v srečno.

Pri brskanju smo naleteli na skupino strokovnjakov, ki so za yourtango.com razkrili, ali je res, da so nekatere ženske preprosto nesrečne v ljubezni.

In njihov odgovor je bil…

Ja, nekaj malega že ima pri tem sreča, ampak največ je odvisno od nas samih.

Ne glede na to, ali verjameš v usodo, naključja, karkoli, je koncept tvojega ljubezenskega življenja isti: ti si tista, ki mora nekaj narediti za to, če želiš najti ljubezen. Kar pomeni:

1. Nehaj prepuščati vsega naključjem in priložnostim.

Vsi smo pogledali vse možne romantične filme, prebrali nešteto knjig in slišali neverjetne ljubezenske zgodbe in seveda si to želimo iskusiti tudi na svoji koži.

In ja, nekaterim je pač namenjeno spoznati svojo sorodno dušo med dolgim poletom, kjer slučajno sedita eden poleg drugega in začutita takojšnjo povezavo.

Ampak pomisli na vse tiste ljubezenske zgodbe, kjer se ljudje slučajno srečajo med opravljanjem prostovoljnega dela ali pa se spoznajo na dogodku samskih ali na prijateljevi zabavi.

Ti morda nimajo tistega "uaaau, neverjetno kjut" elementa, ki ga vidimo v romantičnih komedijah, a vendar je njihova ljubezen prav tako globoka.

Zato prenehaj zavračati povabila na dogodke in zabave, ne zahajaj v isti bar vsak vikend in poskusi nekaj novega, nenavadnega! Obstaja ogrooomno dobrih mest, kjer lahko spoznavaš ljudi in če jim nikoli ne boš dala priložnosti, morda ne boš nikoli vedela, kaj bi se lahko zgodilo.

2. Osveži svoj videz.

To ne pomeni, da moraš narediti drastično spremembo (ki bo poleg tega še mimogrede odgnala vse potencialne ženine vstran).

Privošči si manjšo, a vpadljivo spremembo, poskusi kakšna nova oblačila, ki jih še včeraj ne bi nosila niti v sanjah.

Žalostno, ampak resnično; vsi moški imajo določen tip žensk, ki jih privlači in če vedno znova "privlečeš" nase napačne, je morda počasi čas, da preizkusiš nekaj novega.

Kljub temu pa ostani zvesta sami sebi. Če si bolj tip za blazerje in krila do kolen, ti ni treba kar naenkrat preskočiti na kavbojke in majico s kratkimi rokavi.

3. Poskrbi, da se počutiš udobno in prijetno.

Moški lahko vidijo, če se počutiš neprijetno že preden sploh spregovorijo s teboj. Če zmenki zate niso naravni, malo "povadi".

Privošči si nekaj večerov, ko se boš lepo oblekla in pojdi sama ven ali na večerjo.

Cilj tega je, da se boš počutila udobno v svoji koži, kako izgledaš in kako se vedeš. Morda boš postala nekoliko nervozna, ko boš to "vajo" ponovila z dejansko osebo, ampak to je popolnoma okej.

Če pa si že tako samozavestna in zaupaš vase in svoje zmožnosti, boš moške še toliko bolj privlačila.

Če si poskusila vse to – dejansko poskusila in se potrudila po najboljših močeh, je čas, da pogledaš navznoter.

Morda je težava v tem, da imaš prenizko samopodobo, ki te omejuje, ali pa tvoja razmerja preprosto uničuje stres. Morda imaš kakšno travmo in preteklosti, ki jo moraš predelati, ali pa čutiš, kot da nisi vredna ljubezni.

Karkoli že je, je najbolje, da se poglobiš sama v sebe ali pa najdeš osebo, ki ti bo pri tem pomagala.

Ko se boš končno počutila kar se da najbolje v svoji koži, se bo to odrazilo tudi na zunanjosti in samozavesti in tvoja sreča se bo obrnila še preden se boš tega zavedla.

Preberi še: SKRIVNOST RAZKRITA: To ga na tebi najbolj privlači ali pa Zakaj stare duše težje najdejo partnerja

Priporočamo tudi: Kateri so miti o srečnem razmerju, ki jim nikakor ne smeš verjeti?