Ta moški - nova vroča erotična knjiga leta

Da se je prvenec dotlej neznane avtorice zavihtel na sam vrh lestvic najbolje prodajanih knjig, je vsekakor redkost. Da pa je avtorici to uspelo celo z erotično zgodbo, ki jih na trgu tovrstnega čtiva zadnja leta zagotovo ne manjka, pa je že razlog, da zastrižemo z ušesi.

Ta moški - nova vroča erotična knjiga leta (foto: shutterstock) shutterstock
28. 4. 2014

Novopečeno erotično uspešnico, ki jo že primerjajo s fenomenom Petdesetih odtenkov sive, so v teh dneh v roke že pričele jemati tudi slovenske bralke. Jih bo navdušila?

Poskusimo z naslednjim odlomkom:

  • 'Stopil je okrog svoje ogromne pisalne mize in se mi počasi približal. Tako sem si ga lahko ogledala v celoti. Trdo sem pogoltnila slino. Ta moški je bil tako popoln, da mi je to povzročalo skoraj fizično bolečino. Njegovi lasje zamolklo svetle barve so dajali vtis, da si je sicer urejal pričesko vendar mu to ni v celoti uspelo. Njegove rjavo-zelene oči so se intenzivno svetile, strnišče, ki je pokrivalo njegovo oglato čeljust pa nikakor ni skrivalo njegovil privlačnih potez. Nekoliko zagorel je bil in le ... Sveta nebesa, poguben. Gospodar Dvorca?'

Ta moškiJodi Ellen Malpas, ki je svojo spretno spisano erotično zgodbo Ta moški izdala v samozaložbi, bo spričo izjemnega uspeha nadaljevala s še dvema knjigama, v katerih se zgodba o mladi notranji oblikovalki Avi O'Shea in strahovito čednemu plejboju Jesseju Wardu nadaljuje.

Dobrodošla v čutni svet tega moškega!

Ava ne ve, kaj jo čaka v Dvorcu, razkošnem podeželskem hotelu na obrobju Londona. Najverjetneje le povsem vsakdanji posvet z dolgočasnim ostarelim bogatašem. Ampak namesto njega Ava spozna Jesseja - osupljivo lepega in samozavestnega bogataša:

  • 'O, sveta nebesa. Srce mi je trdo udarilo ob prsnico in začela sem tako živčno dihati, da sem komaj še dobila dovolj zraka v pljuča. Nenadoma sem postala omotična in moja usta niso upoštevala ukazov možganov, ki so kričali, naj že vendar nekaj rečem. Samo stala sem tam in strmela v tega moškega, on pa je strmel vame. Že zaradi njegovega glasu sem otrpnila, ko sem ga zagledala ... ko sem ga zagledala, pa sem se spremenila v neodzivno, tresočo se žolco.'

Mlada oblikovalka si ne želi, da bi jo ta moški privlačil, in vendar ne more nadzorovati neobvladljivega poželenja, ki ji ga vzbudi prav on.

  • 'Segla sem proti kozarcu z vodo in se upirala želji, da bi si jo zlila po obrazu, da bi se malo ohladila, vendar ni malo manjkalo, da bi to res storila, ko se je njegova hlačnica podrgnila ob moje golo koleno. Hitro sem se umaknila, da bi prekinila stik, in ga pogledala iz kotička oči. V kotičku ust mu je spet igral nasmešek. To je naredil nalašč. To je pa že višek.'

A naj se Ava še tako trudi zbrati na sestanku z lastnikom Dvorca, ki je pravzaprav elitni podeželski hotel, ji to nikakor ne uspeva. Pomaga niti začasen umik v toalete:

  • 'Preden sem vstopila, sem potrkala. Sedel je na kavču in si ogledoval moj portfelj. Dvignil je pogled in se nasmehnil. V hipu sem vedela, da moram res čim prej oditi. Niti slučajno ne bom mogla delati z njim. Že samo zaradi njegove prisotnosti sta iz mojih možganov v celoti izhlapela inteligenca in zmožnost razmišljanja. In kar je bilo najhuje, on se je tega popolnoma zavedal.'

V Avi, ki se popolnoma zaveda, da njeno srce ne bo preživelo brez ran, notranji čut pa ji na ves glas dopoveduje, naj zbeži, divja hud notranji boj, vendar pa je Jesse ne namerava kar tako spustiti.

  • 'Ko je odprla in zaprla vsa vrata v zgornjem nadstropju, pri vsakih pa le povedala, kaj je za njimi, je odšla v glavno spalnico. Mojo spalnico. Fak, se sploh zaveda, da je pravkar vstopila v levji brlog?'

Imeti hoče prav njo in zelo odločen je, da jo bo tudi dobil.

Ne spreglej tudi!

Med novimi žepnicami, ki so pravkar in še tople prišle iz tiskarne, te bi znale morda zanimati še tudi nove, tako ali drugače vznemirljive zgodbe - npr. tista o jasnovidni vohunki Sanjačka, očarljiva romanca Neznanec v mesečini in zgodovinski roman Beneško naročilo.

knjige

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri