TA moški je svoje dekle zaprosil nad Dubrovnikom in njun VIDEO je obnorel ves svet!

Iii! A je lahko sploh še bolj romantično?

TA moški je svoje dekle zaprosil nad Dubrovnikom in njun VIDEO je obnorel ves svet! (foto: Instagram/marinho__10) Instagram/marinho__10
23. 8. 2018

Kako si predstavljaš svojo sanjsko zaroko? Dekle z vzdevkom kbarax na Instagramu si med sprehodom na najvišjo točko nad Dubrovnikom zagotovo ni mislila, da se bo tam zgodil eden najlepših trenutkov v njenem življenju – še manj pa, da bo video tega dogodka obšel ves svet!

Oglej si ga tukaj:

 

A post shared by Marin Požgain (@marinho__10) on

"Ti si ženska, ki je v moje življenje prinesla harmonijo, ljubezen, pozitivno energijo, upanje, iskrenost, zaupanje in še milijon drugih prekrasnih kvalitet. Kjer so se nekateri ustavili, sva midva nadaljevala. Kjer je večina ljudi končala, sva midva začela. Medtem ko drugi sovražijo, naju vodi ljubezen. Negotovost in sumničavost sta me spremljali celo življenje, vse dokler v moje življenje nisi prišla ti in mi je postalo jasno, da je Bog poslal svojega najljubšega angela, da me vodi skozi življenje.

Moje največje darilo, ki ga bom varoval, spoštoval in ljubil do svojega zadnjega diha.

Veselje težko opišem z besedami, saj si mi s svojim 'da' dala dovoljenje, da živim svoje sanje in si me naredila najbolj ponosnega človeka na svetu. Hvala ti za vse, angel moj. Ljubim te najbolj na svetu. Skupaj do konca," se glasi čudovito sporočilo, ki ga je pod zgornjim posnetkom zapisal bodoči ženin Marin Požgain.

Video, ki si ga je do sedaj ogledalo že preko 213.000 ljudi, je na svojem Instagramu delil tudi priljubljen turistični profil Croatia Full Of life, ki je poskrbel za še dodatnih 227.000+ ogledov.

Tukaj poglej še celotno njuno galerijo tega nepozabnega trenutka:

 

A post shared by Marin Požgain (@marinho__10) on

Prav luštna sta, kajne? :)

Iz srca jima želimo, da bi njuna sreča trajala večno!*

Preberi še: Nick Jonas je končno potrdil svojo zaroko s Priyanko Chopra

Priporočamo tudi: "Odnos je bolj zanimiv, če dragemu določene stvari zamolčiš" (nasveti terapevtke za pare)