Ta članek te bo izučil v mojstrico "dirty talk-a"!

Eden najboljših načinov, kako lahko s partnerjem ohranjaš erotični naboj na visokem nivoju, je, da se naučiš obvladati zapeljevanja z besedami ali po domače, da osvojiš 'dirty talk'.

Ta članek te bo izučil v mojstrico "dirty talk-a"! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 7. 2016

Da je dobra komunikacija med seksom ključnega pomena, že veš. Da partnerju poveš, kaj ti paše, je sploh pogoj, da se začnemo pogovarjati o dobrem seksu. Kako pa ga izboljšati in narediti fenomenalnega? To pa je že druga pesem.

Eden od preprostih načinov je uporaba umazanih besed. Toda, katere besede sploh uporabiti, kdaj jih izreči in predvsem na kakšen način, da ne bo vse skupaj izpadlo čudno in neprijetno. Na to zagato smo skušali odgovoriti z naslednjimi pravili.

Še preden pa se zapodiš v branje, še nasvet. Upoštevaj, da smo si zelo različni. Enim bo na kožo pisano že samo nežno vzdihovanje, drugim do konca umazane besede, tretji so nagnjeni k razločnemu ukazovanju. Kaj ustreza tebi, veš sama.

1. Naj se vse skupaj začne z malce bolj globokim dihanjem.

Če se boš seksu popolnoma prepustila, bo iz tebe že spontano prišlo nekaj glasnih zvokov in že ti bodo tvojega dragega močno podžgali.

2. Ko se lotiš šepetanja,

ne skušaj koga posnemati, ampak ostani taka kot si, le glas malce znižaj in po možnosti poglobi.

Nato se loti (počasnega) šepetanja na uho.

3. Kaj reči?

Uporabi besede, za katere veš, da jih boš izrekla samozavestno in za katerimi 'stojiš'. Premisli, kaj bi vaju oba še dodatno podžgalo. Ne govori 'kar nekaj' ali še huje, kar si kje slišala, da je dobro, da mu rečeš. V tem primeru se zna zgoditi, da bosta oba samo prasnila v smeh, s čimer boš dosegla ravno nasprotni učinek od želenega.

4. S pohvalo ne moreš zgrešiti.

Vsak ima rad kompliment, v postelji pa še toliko bolj. Že dovolj bo, če mu prišepneš kaj v stilu: "Prosim, ne nehaj ..." "Obožujem tvoj trd k***", "Obvladaš, zmešalo se mu bo" ali pa "Od tega, kar počneš, sem že čisto mokra" ...

5. Če rada ukazuješ (in je njemu to všeč), prevzemi pobudo.

Začni počasi in uporabljaj 'ukaze' kot so: "Sleci se", "Pridi sem", "Poliži me", "Močno". Daj mu čim bolj natančna navodila, kje naj se te dotika in kako močno. Povej mu, kako si želiš, da te zadovolji.

6. Draži ga!

Na primer: "Vem, da si danes komaj čakal, da me vidiš golo,"; "Želim si te močno, ampak najprej želim, da ... (kar sama vstavi manjkajoči del)... Stopnjevanje napetosti lahko vodi v noro dober seks.

7. Povej mu, kaj čutiš.

To je za koga lahko veliko bolj preprosto kot uporaba umazanih besed. Opiši, kako močno si vzburjena.

8. Za najbolj drzne.

Z a u p a j  m u  s v o jo  n a j v e č j o  s e k s u a l n o  f a n t a z i j o ...

Preberi še: 7 moških fantazij, ki jih bo prej ali slej predlagal ali pa Najbolj poredni triki 'pridnih' punc