Izpoved ženske: "Svojo punco sem gledala med spolnim odnosom z ... mojim fantom"

Ja, prav si prebrala, in takšna je bila njena izkušnja!

Izpoved ženske: "Svojo punco sem gledala med spolnim odnosom z ... mojim fantom" (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2023

Bilo je pred desetimi leti, ko sem bila poročena s svojim drugim možem, s katerim sva bila v odprti, poliamorni zvezi. O njegovih dodatnih partnerjih tukaj ne bom govorila, ker niso pomembni za to zgodbo, sama pa sem poleg njega imela še fanta in punco.

Onadva nista imela medsebojnega odnosa, za kar sicer ni bilo nobenega točnega razloga, razen tega, da je tako bilo najbolj enostavno. Moj fant Dani* je bil vojak in je živel v vojaški bazi nekje eno uro stran od mene. Moja punca Rebeka* je prav tako živela eno uro stran, a v nasprotno smer.

Zato se preprosto nikoli nista sočasno znašla pri meni doma in se o tem nismo niti pogovarjali. Drug za drugega sta vedela, vendar se nista poznala.

Ko so se enoto mojega fanta odločili začasno preseliti, sem za vikend priredila zabavo in povabila Rebeko, Danija in vse iz njegove baze, s katerimi sva si bila blizu. Načrt je bil takšen, da preprosto uživamo v vikendu, si nekaj skuhamo, pijemo in se družimo, preden bi se on za šest mesecev odselil drugam.

Zabava je bila pravi hit. Šli smo na karaoke v lokalni bar in se ves vikend noro zabavali ob pijači in hrani, ki je je bilo na pretek. Kot se pričakuje od skupine s testosteronom nabitih vojakov, je bilo glasno in divje.

V nedeljo nas je zaradi nekaterih 'padlih borcev' ostalo le še pet, mi trije in dva dodatna tipa, ki sta se na vse pretege trudila osvojiti Rebeko.

A nje nista niti malo zanimala, saj mi je rahlo opita ves večer pošiljala sporočila in mi govorila, kako vroč se ji zdi Dani. Jaz pa sem se le hihitala in ji odgovorila: "Hja, moram se strinjati s tabo ... konec koncev je moj fajn, kajne?"

A Rebeki se še sanjalo ni, da mi je podobna sporočila pošiljal tudi Dani. "Bejbi, precej prikupna je." "Vem, saj je moja punca, kajne?" sem mu podobno odgovorila.

Začeli smo igrati slačipoker. Tista dva tipa sta se kmalu odločila, da je čas za spanje. Opazila sta namreč naše poglede in ugotovila, da s svojim osvajanjem ne bosta nikamor prišla.

Čeprav se nikoli pred tem nismo pogovarjali o trojčku, se je zdelo nekako naravno, da smo vsi trije pristali skupaj v postelji. Kar pa ne pomeni, da ni bilo rahlo neugodno.

Glede na to, da sem bila z obema v ločenih zvezah, sem prevzela vajeti v svoje roke in naredila prvi korak.

Pogosto sem že slišala, da so sanje vsakega moškega biti v trojčku z dvema ženskama, zato je bilo logično, da sva se začeli z Rebeko poljubljati in dotikati. O, pa še kakšen učinek je imelo!

Dani je bil takoj pripravljen, da se nama pridruži, vsa neprijetnost in živčnost sta se takoj razblinili.

Če bi rekla, da je to bil najboljši trojček v mojem življenju, bi se zlagala. Ne vem, ali je bilo krivo pomanjkanje načrtovanja ali preveč alkohola, a bilo je nekoliko čudno. No, nihče ni bil užaljen in še vedno je bilo zelo zabavno, a vendar tista začetna neprijetnost ni nikoli popolnoma zapustila prostora.

Srečna sem, da ta izkušnja ni spremenila mojega razmerja ne z Danijem ne z Rebeko. Do danes še nismo imeli priložnosti, da bi ponovno poskusili v troje, kar je zame popolnoma v redu. Od takrat sem sicer imela že kar nekaj trojčkov z drugimi in eden izmed njih je bil še posebej spektakularen, zato se ne pritožujem.

Po predlogi Demeter Delune

Preberi še: "Vem, da se boste zgražali, a želim si seksati s fantovim prijateljem, in TO je razlog" (klic na pomoč Slovenke)

Priporočamo tudi: Pismo možu: "Dragi, dovolj imam seksa s penetracijo – pravzaprav ga sovražim, in TO je razlog ..."