Super seksi kviz: Kaj sproži tvoje poželenje?

Zvit kviz, ki samo čaka, da ga zagrabiš z vsemi štirimi, ti bo razkril skrivnost, ki v tvojem trebuhu zanesljivo prebudi vso krilato golazen. Na katerega petelina je treba pritisniti, da boš najglasneje kikirikala? Izvedela boš čez deset minut – veselo na delo!

Super seksi kviz: Kaj sproži tvoje poželenje? (foto: Profimedia) Profimedia
15. 5. 2016

Izberi odgovore, ki te najbolje opišejo – si zbrala največ ajev, bejev, cejev ali dejev? Preberi, kaj pomeni dobra večina prvih, drugih, tretjih ali četrtih. 

1 Kaj je tisto, kar naredi tvoj fant in te vedno spravi v nagajivo razpoloženje?

A Celo te pretipa, kot da bi bila na sistematskem zdravniškem pregledu.

B Pred tabo paradira v mini brisački, pod katero nima ničesar drugega razen sebe.

C V uho ti zašepeta nekaj tako vročega, kar bi SSKJ označil kot vulg.!

D Samo zate je posnel nekaj glasbe in jo pospremil s poljubi na najbolj nenavadna mesta tvojega telesa.

2 Vroča si kot razbeljen asfalt poleti, on pa s hladnim pivom v roki na kavču gleda TV. Kaj boš storila?

A Usedla se mu boš v naročje, mu z rokami razčesala lase in mu zarila jezik do grla.

B Namenoma ti bo na tla padel daljinec – ko ga boš pobrala, bo jasno videl samo še eno sliko (tisto pod tvojim krilcem).

C Kot da bi govorila v vremenu, mu boš servirala vroč, zelooo vroč, kompliment.

D Storila boš nekaj, kar nisi še nikoli – pred njim boš pomahala z novo seks igračko, loncem ledu, svilenim trakom …

3 Pravkar si doživela najbolj neverjeten orgazem. O čem si razmišljala, tik preden te je izstrelilo do zvezd?

A Na čisto nič – tvoje misli so bile popolnoma osredotočene na čudovite telesne občutke.

B Vso svojo pozornost si usmerila v najlepšo predstavo na svetu – kako njegov penis drsi vate in iz tebe ter tako naprej.

C V glavi se ti je vrtela kratka mantra, znova in znova: Ja, ja, ja, ja, ja, jaaaaa!

D Če ga že ne moreš imeti v resničnem življenju, pa o njem razmišljaš med seksom – tisti filmski igralec je res noro seksi!

4 Pravkar se pripravljaš na seksi solo akcijo in scenarij je približno takšen:

A Nobenega razloga za čakanje nimaš – tvoje roke se zakopljejo v mednožje.

B Najprej boš uporabila miško in si ogledala kakšen super vroč video.

C Odprla boš erotični roman in si ponovno prebrala tisti dve označeni strani.

D Iz predala boš potegnila svoj najnovejši nakup z medmrežja – super seks igračko s še bolj super nastavki in jo uporabila v nečedne namene.

 

Gospodična A

Če si izbrala večino odgovorov A, se tvoje poželenje sproži ob dotiku.

Kaj prebudi tvojo divjo plat

Koža na kožo – to je vse, kar potrebuješ za pošteno vzburjenje. Ko pride pravi trenutek, so tvoje roke, ki zaznajo vsako malenkost, vsepovsod na njem. Ko ti privzdigne majico samo zato, da bi na svoji koži začutil tvoje prsi, postaneš v trenutku mokra. Hiter seks na način 'odprem zadrgo, ti privzdignem krilo in umaknem hlačke' je zate stokrat manj vznemirljiv kot ležanje ob njem, zgoraj in spodaj brez. Včasih ti je dovolj, da te v restavraciji poboža po tvojih golih nogah. Dovolj ti je, da se z obrazom podrgneš po njegovem golem hrbtu. Dovolj ti je partner, ki ima rad telesen dotik in tebe, preprosto in lepo.

Tvoj osebni stil

Nisi tiste vrste deklica, ki svojo seksualnost potrjuje s prevzemanjem pobude. Rada imaš, da on vodi igro, saj se tako laže osredotočiš na svoje telesne občutke in zapluješ z njimi. Med seksom imaš rada zaprte oči, a to ne pomeni, da razmišljaš o nekom drugem.

Bližnjica do visokega O-ja

Izberi položaje, ki ti omogočajo kar največ dotikanja, drgnjenja in drsenja. Bolj ga boš čutila v sebi in na sebi, bolj boš uživala. Prosi ga, naj se z rokami dotika tvojih prsi in se igra s tvojimi prsnimi bradavičkami. Zagrabi njegovo zadnjico in s prsti dobro razišči tudi njeno neposredno okolico – všeč mu bo.

Top položaj: misijonarski z zaprtimi nogami

 • Na sebi čutiš vse njegovo telo.
 • On je tu glavni, zato se lahko mirno posvetiš sebi.
 • Tvoje roke so proste in lahko počnejo, kar se jim zahoče.
 • Z obrazoma sta obrnjena drug proti drugemu, zato ga lahko med seksom tudi poljubljaš.

Gospodična B

Če si zbrala večino odgovorov B, si bolj vizualen tip.

Kaj prebudi tvojo divjo plat

Tvoje poželenje se sproži ob lepem razgledu na njegovo zadnjico, na tvoje golo telo v ogledalu in na njegovo erekcijo. Tvoje telo dobi pospešek ob ljubezenskem filmu težke kategorije, špijoniranju mladcev v fitnesu in potenju v minici na plesišču. Vizualnost je navsezadnje moška lastnost, a to ne pomeni, da si zaradi tega kaj manj ženska – kvečjemu sta si z dragim podobna kot jajce in jajcu.

Tvoj osebni stil

Ti moraš držati vajeti v svojih rokah – nobenih težav nimaš s prevzemanjem pobude in tudi ne z osvajanjem na splošno. Si neustrašna in pika. Vidiš fanta, ki ti je všeč? Približaš se mu na način, ki ne dovoljuje zavrnitve, pa nisi prebrala nobenega priročnika na temo. Prijateljic, ki ne vejo, kako se približati fantu, ki jim je všeč, sploh ne razumeš in jim tudi ne znaš svetovati. Položaji, v katerih dominiraš, te hitreje pripeljejo do orgazma, v tvoji spalnici pa je zagotovo tudi ogledalo, ki zate šteje več kot tisoč besed.

Bližnjica do visokega O-ja

Tema ne pride v poštev: fant, ki se rad ljubi pri ugasnjenih lučeh, ni ravno tvoj princ na belem konju. Tvoja vizualna naravnost te lahko včasih zapelje tudi na napačno pot, ker si rada izbiraš lepo grajene in močno obdarjene fante, njihovo osebnost pa spregledaš. Kakorkoli, med ljubljenjem še bolj kot si vajena opazuj vse, kar se dogaja okrog tebe. Izbiraj položaje, ki ti omogočajo nemoten razgled na njegovo bogastvo, za piko na i pa lahko prižgeš kamero in 'film' posnameš, pazi pa, da posnetek ne bo dobil nog.

Top položaj: ti na njem, nagnjena nazaj

 • Ker imaš tako razgled nanj in nase.
 • Ker tako ti vodiš igro.
 • Ker se rada gledaš v ogledalo.
 • Ker je tole boljše od vsakega XXX-filmčka.

Gospodična C

Če si zbrala večino odgovorov C, deluješ na besede.

Kaj prebudi tvojo divjo plat

Rada imaš grde besede, grde pod navednicami – zate so namreč glasba za tvoja ušesa! Kadar ti napiše, kaj vse bi počel s tabo, težko čakaš, da bo izpolnil obljubo. Tvoja najljubša igrica je 'povej mi svojo fantazijo' – tu si neizprosna, ker hočeš izvedeti vsak detajl. Čutiš potrebo, da ubesediš svoje želje in občutke, in to je fantom seveda noro všeč. Res se ne marajo pogovarjati o čustvenih težavah, tile pogovori pa so čisto nekaj drugega ...

Tvoj osebni stil

Je živalski – vsak položaj, ki ni preveč romantičen, ti je v navdih. Lažje se je namreč (grdo) izražati, če ti je prihranjen pogled v njegove zaljubljene oči. Tisti 'ljubim te' mu boš zašepetala v uho, ko bo vsega konec. Glasnost ni bistvena – včasih ti je do šepetanja, spet drugič boš spravila na noge ves stanovanjski blok. Verjameš, da vaju besede povezujejo bolj od česarkoli drugega, in res: zagotovo sta par, ki se zelo dobro pozna.

Bližnjica do visokega O-ja

Če ni tako gostobeseden kot ti, mu razloži, da te govorjenje med seksom vzburja. Da ti je všeč, če ti pove, kaj namerava storiti s tabo, kaj mu je na tebi všeč, kaj občuti in o čem sanja. Ko ti šepeta na uho, te dodatno vzburja njegova sapa na tvojem vratu. Kot bi te nekdo nenehno vlekel za ta sladke …

Top položaj: v stoje po pasje

 • Ker tako težko predvidiš njegov naslednji korak – ko ti bo povedal, kaj te bo doletelo v naslednjem trenutku, bo tako, kot da bi ti v možganih eksplodirala bomba!
 • Ne gledata se v oči, zato je vse skupaj bolj podobno priložnostnemu seksu, ki dovoljuje neomejeno svobodo izražanja … brez sramu.
 • Položaj je nekam živalski, zato je rjovenje več kot na mestu.
 • Pogled na tvojo napeto ritko in jamico v hrbtu je lepši od najlepšega razgleda na sončni zahod – to pa ja vsak ve!

Gospodična D

Če si zbrala večino odgovorov D, je edini bencin za tvoj motor novost.

Kaj prebudi tvojo divjo plat

Naj gre za besede, dotik ali lepo sliko – ti potrebuješ vedno nekaj novega. To seveda spravlja v težaven položaj tvojega partnerja – živi pod pritiskom, da ni dovolj dober, in v strahu, da ga boš hitro zamenjala. Zato potrebuješ ob sebi osebo, ki ima močno domišljijo. Še vedno hrepeniš po svojem prvem poljubu in po prvem seksu, zato te ni lahko zadovoljiti. Zahtevaš močne občutke in hlastaš po pustolovščinah. Vsakič, ko tvoji možgani registrirajo novo izkušnjo, se tvoje telo napolni z adrenalinom. Poskušaj biti bolj racionalna in se nauči kombiniranja: grde besede plus očesni stik, nov položaj plus stari dobri fant …

Tvoj osebni stil

Rada si glavna, ker hrepeniš po novih izkušnjah. Hitro se naveličaš fanta, ki se te vedno loti enako. Ko nanese na seks, si nenasitna. Fantje so seveda nori nate, a se te hkrati bojijo. Kdo ti bo kos?!?

Bližnjica do visokega O-ja

Tvoj gumbek se najbolje odziva na sekvenco različnih dražljajev, različne ritme, različna 'orodja' in različne roke. A pazi – seks v troje ni vedno pozitivna izkušnja, sploh pa se ga ne lotevaj, kadar si v zvezi, ker se karte včasih premešajo tako, kot si ne bi želela. Preizkusi položaje, kjer imata oba enak dostop do drugega. Vsi drugačni, vsi enakopravni.

Top položaj: seksi V

 • On te lahko zgrabi za gležnje in tako spreminja kot penetracije.
 • Tvoj ščegetavček je na udaru tvojih in njegovih rok – od viška glava ne boli.
 • Nobeden od vaju ni v podrejenem položaju, stisnjen v kot – živela svoboda gibanja!
 • Lahko ga zagrabiš za roke in jih v poljubni smeri usmeriš na svoje telo – luksuz!

Sestavila in napisala: Alja Maček, fotografije: Chris Clinston, ilustracije: Sydney Vadyke/ Art Department