Sumiš, da te tvoj dragi vara? TO so zgodbe naših bralk o tem, KAKO so spoznale (kruto) resnico!

13. 8. 2023
Sumiš, da te tvoj dragi vara? TO so zgodbe naših bralk o tem, KAKO so spoznale (kruto) resnico! (foto: Profimedia)
Profimedia

Nisi čisto prepričana, če te partner vara? Preberi, kako so to ugotovile bralke Cosmopolitana!

Ljudje varamo iz različnih razlogov, a v vsakem primeru je občutek, ko izveš, da te je tvoj partner prevaral, naravnost grozen.

Cosmo bralke so razkrile, kako so ugotovile, da jih partner vara, in tukaj so njigove zgodbe:

"To je bil trenutek, ko sem odšla na rutinski pregled – bris materničnega vratu in odkrila, da imam dve različni spolno prenosljivi bolezni. Glede na to, da sem od zadnjega brisa (ki je bil v redu) imela spolne odnose samo s svojim zaročencem, ni bilo težko sešteti dva plus dva. To je bil en zelo zanimiv pogovor ..."

– Lana

"Iskreno – včasih resnično ni nobenih znakov. Vse je bilo v redu in vse je delovalo popolno, dokler nekega dne nisem prišla domov in ga zasačila v postelji s skupno prijateljico, in to po treh letih zveze."

– Katarina

"Sodeč po njegovem obnašanju je bilo od samega začetka precej očitno – skrival je mobitel, ko je bral sporočila, četudi ga je dobil od nekoga od družinskih članov. Ko sem bila zraven njega, pa je vedno bil 'offline' ... Na koncu mi je ženska, s katero me je varal, pokazala sporočila in priznala. No, zatem, ko sem mu oprostila, se je v skrivanju izboljšal. Šele dva tedna po najini poroki sem odkrila sporočila od neke ženske, ki jo je spoznal preko aplikacije za zmenke. Na njej je uporabljal stari elektronski naslov in pogosto je odhajal na 'poslovne sestanke'. Vse skupaj je zelo dobro skrival."

– Martina

"Skupaj sva živela pet let. Naenkrat sem začela opažati, da kamorkoli je šel, je tam ostal veliko dlje kot običajno, četudi je šlo le za odhod v trgovino ali na kavo s prijateljem. Brez kakršnegakoli razloga je začenjal prepire, da bi se lahko odšel 'ohladiti'. Milijardo krat sem ga dobila na laži. Obnašal se je, kot da naenkrat ne želi več ničesar imeti z menoj. Nisem bila več del njegovih načrtov za prihodnost. Njegovi prijatelji so v moji prisotnosti postajali vse bolj tihi, a šele kasneje mi je postalo jasno, da so se delno počutili krive, da so vedeli, in da sem se jim smilila."

– Ivona

"Spregledala sem mnogo znakov ... Ko je začel peti najino pesem z naključno žensko, ki jo je spoznal v klubu in jo je 'prvič' videl. Ko je zamenjal vsa gesla. Ko je začel mobitel med spanjem skrivati pod blazino. Ko je po desetih letih življenja na isti ulici začel kazati interes za soseda z drugega nadstropja, s katerim je naenkrat želel hoditi na 'moška druženja'. Ko je začel prihajati domov dve uri po zaprtju bara, ker naj bi bil preveč pijan, da bi takoj vozil. Ko je skočil pod tuš isto sekundo po prihodu domov. Toliko znakov ..."

– Ivana

"Moja izkušnja je takšna: on nikoli ni ne kričal name niti ni postal nesramen ali nasilen, ampak se je enostavno oddaljil od mene. Hitreje se je razburil nad nečim, kar bi jaz naredila ali rekla, vse manj je bil srečen, ko se je vrnil domov, in postajal je vse bolj tih. Medtem ko se je z njo vedno bolj zbliževal, je postajal vse bolj oddaljen od mene. Najprej se mi ni niti sanjalo, da se kaj dogaja, a ko sem odkrila, sem imela občutek, kot da je name padel kup opek in naenkrat je postalo njegovo obnašanje popolnoma logično. Še preden sva dokončno šla narazen me je zapustil, a vendar sem bila dovolj neumna, da sem poskušala zadevo popraviti, pri čemer sem se ves čas spraševala, kaj sem naredila narobe."

– Sara

"On se je močno zaljubil v svojo šefico. To sem vedela, saj mi je sam povedal. A zaradi tega se nisem počutila ogrožene, saj mislim, da je popolnoma normalno, da do nekoga drugega čutiš fizično privlačnost, prav tako pa sem bila prepričana v pristnost najine zveze in naju. Nato se je kar naenkrat želel odseliti iz stanovanja, v katerem sva eno leto skupaj živela. Rekel je, da potrebuje malo prostora ter da se je dolgočasno videvati vsaki dan in se vračati v to dolgočasno, vsakodnevno rutino. Najprej sem oklevala, nato pa se strinjala, saj sem mislila, da je to le začasno. No, izkazalo se je, da je to bil le začetek konca."

– Mateja

Imaš tudi ti kakšno izkušnjo, ki bi jo želila deliti z našimi bralkami? Zaupaj nam jo pod to objavo na Facebooku ali pa v tamkajšnje zasebno sporočilo.

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: Ima tvoj najboljši prijatelj te lastnosti? Potem ga nikar ne izpusti! ali pa "S fantom sem srečna, a si z njim ne želim seksati. Kaj naj storim?"

Priporočamo tudi: Žena po 37 letih zakona ugotovi, da jo mož vara. Preveri, kako HUDOOOO mu je vrnila 😂

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ