"Sumim, da imata moj mož in prijateljica afero, a mu ne morem očitati, saj ..." (resnična zgodba)

Ammmm ... kajj?! 😳

"Sumim, da imata moj mož in prijateljica afero, a mu ne morem očitati, saj ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 7. 2022

Prepričana sem, da moj mož seksa z mojo prijateljico – a vendar ga ne morem obtožiti varanja, saj tudi sama spim z njo.

Ona je najina skupna prijateljica še iz študijskih let. Jaz sem stara 29 let, moj mož pa 31. Skupaj sva šest let. Že od nekdaj sva bila precej pustolovska kar se tiče najinega razmerja.

V preteklosti sem z njo nekajkrat spala, običajno zatem, ko sva se napili. Stara je 30 let in moj mož ni imel nič proti, saj sva bila takrat v odprti zvezi.

Nekajkrat smo tudi skupaj seksali v troje, kar je bilo zmeraj zabavno ... dokler ni postalo nekoliko neprijetno – večinoma zato, saj sem postala ljubosuma, ko sem ju videla skupaj. Ko sva se poročila, smo s tem prenehali, ampak smo ostali prijatelji.

Moj mož je zaposlen v bolnišnici in je zadnje čase prihajal domov precej pozno, zato sem veliko časa preživela s to prijateljico. Nekega večera, potem ko sva skupaj večerjali in sem se odpravila pomiti posodo, mi je prišla odzadaj in me začela božati. Bilo je zelo čutno in me je resnično vzburilo, zato sem se strastno odzvala.

Bilo je, kot bi se vrnili nazaj v najine stare čase. Tako dobro sva poznali obnašanje najinih teles. Seksali sva kar tam, poleg umivalnika – bila sem še vsa prekrita s peno. Ljubim svojega moža, a vendar potrebujem več.

Nekega večera pa sem se vrnila domov z obiska pri svojih starših in ga s prijateljico zasačila na kavču. Rekla sta mi, da sta po spletu gledala avte, ampak sta bila oba zadihana, on pa je imel povrhu vsega odpeto srajco.

Videti je bilo, da jima je neprijetno, saj sta z menoj le bežno vzpostavila očesni stik. Zdaj me skrbi, da bi lahko najina prijateljica, moja skrivna ljubimka, spala tudi z mojim možem.

Prepričana sem, da on ne ve za najino afero. Prav tako sem jezna, ker sta morda izdala moje zaupanje, hkrati pa mu varanja ne morem očitati, saj sama počnem enako.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Med kopanjem na nudistični plaži sem dobil erekcijo" (izpoved Slovenca)

Priporočamo tudi: "Ko sva s punco poskusila TO, me je lovila po sobi in kričala: 'Daj mi svoj penis'" (resnična zgodba Slovenca)