Stvari, o katerih se ti bo na prvem zmenku garantirano zlagal

Prvi zmenek je kot prvi intervju za službo. Včasih je potrebno kakšne stvari olepšati in se nekaterim resnicam preprosto ogniti. 

Stvari, o katerih se ti bo na prvem zmenku garantirano zlagal (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2017

"Sicer jem zelo zdravo..."

Nekako se želi opravičiti, ker si je ravnokar naročil kalorijsko bombo in ne želi, da ga obsojaš ali misliš, da vedno je nezdravo hrano. V resnici se 90% moških prehranjuje kot rakuni - počakajo do lakote in potem v usta mečejo vse, čemur ni prejšnjo sezono pretekel rok uporabe. Če je med vsem tem slučajno zdrava mandarina, pa je to pač nepričakovan bonus.

"Ne zebe me."

V resnici preklinja pobudo za nočni sprehod ob Ljubljanici. Ideja, ki se zdi odlična za poletje in obupna za nepredvidljivo pred-spomladansko vreme. Bo pa poskušal biti frajer in ti bo ponudil svojo jakno, bundo, plašč ali karkoli mu že v tistem trenutku preprečuje, da začne šklepetati z zobmi.

"Danes sem bil na fitnesu in potem ..."

Približno 50% možnosti je, da je bil danes prav res na fitnesu. 100% možnost je, da želi, da veš, da hodi na fitnes.

"Račun bom jaz plačal."

No, če je pravi džentleman, ga tudi resnično bo, pa čeprav bo globoko v sebi moral zatreti željo, da bi si račun razdelila. Ampak le glej, da si to njegovo radodarnost zapomniš.

"Z bivšo sva prišla do ugotovitve, da razmerje več nima smisla ..."

To se ne zgodi niti v Disneyevih filmih. Vedno je nekdo tisti, ki odide in nekdo tisti, ki je bil zapuščen. Ampak ker je prvi zmenek, morda res ni smiselno, da ti pove, kako je svojo bivšo v solzah nadlegoval še šest mesecev po tem, ko sta nehala ali pa da se mu še vedno celi brazgotina, kamor ga je zadela, ko je vanj zalučala krožnik.

"Ta vikend bom ogromno delal."

Če ti pove, da bo spal in igral Playstation, boš mislila, da je luzer, ki nima prijateljev. Bolje, da izveš na tretjem zmenku.

Preberi še: 6 seks položajev, ki jih morata preizkusiti do konca letošnje zime in 

Priporočamo: FOTO: 'Selfie' je preteklost! Svetovne zvezdnice zdaj prisegajo na TA Instagram trend!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri