Moški! Teh 7 stvari nikar ne počni med oralcem (pošlji svojemu moškemu!)

Tvoja dolžnost je, da ta članek deliš z vsemi moškimi, ki jih poznaš. 😛

Moški! Teh 7 stvari nikar ne počni med oralcem (pošlji svojemu moškemu!) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 7. 2022

1 Pristopiti k stvari, kot da nam delate uslugo

Preden vas sploh začnemo usmerjati s konkretnimi s pravili o tem, kako nas oralno zadovoljiti, najprej razčistimo stvar, ki se nanaša na pristop, kako se vsega skupaj lotite. Ne morete kar skočiti na našo vagino in po možnosti še izustiti: "Pridi punči, da ti pokažem, zakaj so mi dali vzdevek 'mačji kralj'."

Pomisli raje na čas, ko si bil še golobradi deček, ki je nekoč samo sanjal o tem, da kdaj od blizu vidi najintimnejši del ženskega telesa. Kaj če bi vsakič znova k oralnemu seksu pristopil spoštljivo in se zavedal, kakšno srečo imaš, da ga lahko sploh izvajaš!

2 Preveč sliniti vse skupaj

Vse ima svoje meje, tudi količina sline, ki jo naneseš na našo vagino med oralnim zadovoljevanjem. Preveč sline povzroči premalo trenja, premalo trenja pa pomeni (skoraj nič) užitka. Poleg tega imej v mislih, da boš moral, ko opraviva, še spati v tej postelji.

3 Uporabljati brado (še posebej neobrito)

Takole ti povemo. Če med oralnim seksom pretirano uporabljaš brado, je to podobno, kot če bi me med 'fafanjem' pretirano uporabljale zobe. Tako da razen, če tvoja brada čudežno vibrira, ti svetujemo, da se rajši osredotočiš na uporabo jezika in ustnic.

Poleg tega pa tvoja poraščena brada, ki je bila med večerjo videti tako privlačna, v trenutku, ko se začne drgniti ob naš nežen cvet boli kot hudič (in še peče in srbi obenem).

4 Ne dodajaj, samo ohranjaj

Ko začnemo med oralnim seksom vedno bolj uživati (beri povišamo glasnost vzdihljajev in poglobimo dihanje) to pomeni, da počnite točno to, kar počnete in ne "o, poglej kako ji paše, kaj če bi vse skupaj nadgradil še s 'hitrimi prsti'." NE! Napaka! Ko nam nekaj paše, samo počnite to, kar počnete in boste zmagali.

In ko smo že ravno pri uporabi prstov med oralnim seksom. Namenjeni so temu, da z njimi lahko dosežeš majhne intimne predele, ki jih s penisom ne moreš. To, da nam samo dva (ali tri) prste vtikate noter in ven, večini res ne paše. V tem primeru imamo veliko rajši tvoj penis.

5 Položaj 69 prej napovejte

Nič bolj ne zmoti oralnega seksa kot to, da medtem ko uživamo kar naenkrat začutimo na obrazu nekaj kar je podobno tvojemu penisu (in nato ugotovimo, da gre res za tvojega korenjaka). Se strinjamo, da mora biti oralni seks nekaj vzajemnega, nikjer pa ne piše, da se mora odvijati istočasno. Nekaterim je to všeč, druge rajši uživamo in se nato oddolžimo pozneje.

6 Ne liži, kot da ližeš sladoled

To je tako čudno. Rajši imej v mislih, da se poljubljaš s spodnjimi ustnicami. In to počni z največjim možnim občutkom.

7 Ne glejte nas

Vemo, da moški radi gledate, kako vam ga vlečemo. Pri ženskah pa je stvar obratna, saj je prizor, ki ga vidimo, ko pogledamo dol, pogosto takšen:

George

In ko vas vidimo tako kukati 'izza grmovja' obstaja velika verjetnost, da bomo bruhnile v smeh in izgubile vso željo, da bi nam prišlo. Tako da fantje, prosim, držite glavo dol!

Po predlogi Anna Breslaw prevedla in priredila Loti

Preberi še: Najboljši nasveti za SREČNO zvezo (po mnenju izkušenih terapevtov za pare)

Priporočamo tudi: "To je najboljši položaj za nas!" pravijo ženske