Striptizete v času ovulacije zaslužijo več

Zelo nenavadne študije so se lotili raziskovalci Univerze New Mexico. Pod drobnogled so vzeli menstrualni ciklus striptizet in višino napitnine, ki so je bile deležne ...

12. 10. 2007

Izkazalo se je, da med njima dejansko obstaja povezava!

Barske plesalke so namreč tiste dni, ki so bile na vrhuncu svoje plodnosti, zaslužile več kot kolegice, ki so jemale kontracepcijske tabletke ali pa so bile v neplodnem obdobju svojega mesečnega cikla.

'Vroče' plesalke

Te ženske so v svojih manj plodnih dnevih zaslužile ravno toliko kot tiste, ki so bile ves čas na kontracepcijskih tabletkah, v trenutku, ko je nastopila ovulacija, pa so njihove napitnine postale naenkrat znatno bogatejše.

“To je prvi pravi dokaz, ki potrjuje, da ovulacija ‘vpliva na zaslužek žensk’” je za časnik New Scientist povedal dr. Geoffrey Miller.

Tisto 'nekaj'

Strokovnjaki menijo, da imajo pri vsem tem veliko opraviti feromoni – subtilni signali telesa, ki igrajo ključno vlogo pri spolni privlačnosti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri