TAKO lahko cel dan stopnjuješ vzburjenje (najbolj VROČIH 24 ur)

Kako do nebeškega orgazma? Stopnjuj vzburjenje ves dan in si zvečer zagotovi mogočen ognjemet med rjuhami.

TAKO lahko cel dan stopnjuješ vzburjenje (najbolj VROČIH 24 ur) (foto: PEOPLEIMAGES GETTY IMAGES) PEOPLEIMAGES GETTY IMAGES
25. 3. 2021

Poznaš situacijo, ko on kar trga obleke s tvojega telesa, tvoja notranja seksualna boginja pa zaspano zeha in se šele počasi prebuja? Da se žensko telo dodobra ogreje, je potreben cel proces, ki se začne v možganih.

Ginekologinja Elizabeth Poynor pravi, da seksi misel telesu pošlje signale, naj se pripravi, saj prihaja val poželenja.

Beri naprej in ugotovi, kako lahko predigro začneš sama že takoj, ko vstaneš iz postelje, čez dan stopnjuješ napetost in si do večera še bolj razgreta kot tvoj dragi!

7.00 - Dišeče jutro

Če dan začneš s toplo prho, danes uporabi gel za tuširanje s takimi esencialnimi olji, ki bodo prebudili tvoje čute.

V nasprotju s sivko, ki sprošča, a hkrati tudi preprečuje, da dosežeš veliki O, boš z nežnim masiranjem mila z vonjem po jasminu dosegla sproščanje hormona ljubezni oksitocina.

7.30 - Naparfumiraj se

Tokrat uporabi parfum s pudernimi notami, saj naj bi dokazali, da med ženskami take dišave povečajo vzburjenje kar za 13 odstotkov. Zanimivo!

9.00 - Račun, prosim!

Že sama misel, da novi seksi natakar v tvoji najljubši kavarni flirta s tabo, te lahko vzburi, pravi Anthony Bogaert, profesor psihologije na kanadski univerzi Brock.

Zato po svetu hodi z mislijo, da te hočejo vsi, in tvoje telo bo že pred prvo jutranjo kavo kar drgetalo!

11.00 - Seksi pavza

Med delom si vzemi pavzo in na telefonu poišči vroče prizore iz hollywoodskih filmov.

Raziskava kaže, da se heteroseksualne ženske vzburijo ob gledanju erotičnih prizorov med moškim in žensko, dvema ženskama, dvema moškima ... Igra prestolov ponuja kar velik izbor prizorov, ki bodo razvneli tvoje telo.

12.30 - Preskoči sendvič

Si že slišala za hormon DHEA? "Ogljikovi hidrati zvišujejo krvni sladkor, ta pa zmanjšuje hormon DHEA. To posledično povzroči zmanjšanje spolne sle," pravi nutricionistka Alisa Vitti, ustanoviteljica aplikacije MyFlo, s katero lahko spremljaš svojo menstruacijo in nihanje hormonov.

Preveč ogljikovih hidratov lahko vodi do nizkega libida, zato si raje privošči obrok, bogat s proteini. Slastna poletna solata je kot nalašč!

15.45 - Vrni se v preteklost

Seksi spomini, kot na primer tisti, ko te je on počakal, da si prišla iz službe, in te oralno presenetil, ti lahko pošteno povišajo srčni utrip. Dodatno stimulacijo boš dosegla s ponovnim branjem žgečkljivih SMS-ov, ki sta si jih pošiljala prejšnji teden.

17.00 - Glas, ki povzroča poplave

Študije dokazujejo, da nizek moški glas ženski sporoča, da ima njegov lastnik mišičasto telo s širokimi ramami, kar že evolucijsko gledano privlači nežnejši spol. Ščemenje med nogami bo povzročilo poslušanje pesmi, ki jih poje moški z vročim in globokim glasom.

18.30 - Bzzz …

Medtem ko se pripravljaš na zmenek, v spodnje hlačke vstavi vibrator na daljinsko upravljanje. Tudi če ga ne uporabiš, te bo vzburjala že sama misel, da se po svetu sprehajaš z vibrajočo skrivnostjo, za katero ve le tvoj parter.

Med večerjo mu na skrivaj podaj daljinec, on pa naj opazuje, koliko časa boš zdržala in ostala ravnodušna.

Po predlogi Julie Vadnal priredila Manca Turk

Preberi še: Naj se uleže poleg tebe, vate čutno potisne prst, nato pa ... (25 vročih seks nasvetov)