Sta že preizkusila 'coconut' metodo? Z njo mu boš podarila nor vrhunec (in mu totalno zmešala glavo)

Tale seksi trik je postal prava spletna uspešnica, saj reeeees veliko žensk poroča o njegovi neverjetni moči! In ne, kokosov oreh nima niiiiiič pri tem. Preveri, za kaj se gre! 

Sta že preizkusila 'coconut' metodo? Z njo mu boš podarila nor vrhunec (in mu totalno zmešala glavo) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
3. 2. 2023

Moški obožujejo, ko ženska v postelji prevzame nadzor. Zato morda rezultat ene izmed anket, v kateri so moški za enega najljubših položajev označili položaj ženske zgoraj, sploh ni tako presenetljiv.

"Moja 60-letna mama seksa več kot jaz!" (klic na pomoč Slovenke)

In čisto iskreno, je to odličen položaj tudi za žensko – tako imamo namreč popolno kontrolo nad ljubljenjem. Od tempa, pritiska in nenazadnje do časa doživljanja orgazma.

Razen, če se odločita preizkusiti 'coconut' metodo!

To lahko spremeni vse.

Z njo boš:

1. partnerju popolnoma zmešala glavo in

2. poskrbela za še intenzivnejše orgazme.

Vendar kako sploh deluje?

In kaj ima kokos opraviti z norimi orgazmi?

Brez skrbi, čeprav ima metoda v imenu 'kokos' (angl. coconut), v resnici pri ljubljenju ne bosta potrebovala kokosovega oreha.  

Vse, kar moraš narediti, je, da črkuješ besedo COCONUT. Da, prav si prebrala – in sicer s svojimi boki.

Ko sediš na njem, naj tvoji počasni, a dovolj intenzivni gibi bokov napišejo besedo C-O-C-O-N-U-T. Torej za C naredi polkrožen gib, za O celoten krog in tako naprej ... Črkuj do orgazma.

Če se boš striktno držala TEGA, bo tebi 100% prej prišlo kot njemu!

Ta "seksi trik" je postal prava uspešnica na družbenih omrežjih. Nekatere ženske, ki so metodo preizkusile, so celo komentirale, da jim ni uspelo priti do črke T.

In ja, tudi njemu bo všeč – pogled na celotno telo, proste roke, spremembe smeri pa ga bodo držale v pričakovanju in močnih občutkih, ki ne bodo izpustili njegove pripravljenosti.

Torej je vredno poskusiti.

Preberi več na Aktivni.si

Fotografije: Profimedia