Spoznaj moškega, ki je plačan, da ženskam pomaga uživati v seksu!

Draga dama, tip ima certifikaaat!

Spoznaj moškega, ki je plačan, da ženskam pomaga uživati v seksu! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 1. 2017

Larry Villarin (62) je eden od desetih moških v Ameriki, ki so 'certificirani spolni terapevti'. Kaj to pomeni? To so moški, ki so plačani, da ženskam pomagajo uživati v seksu, poročajo pri Broadly.

Villarin pravi, da ima večina njegovih strank, ki so običajno ženske, včasih pa ga najamejo tudi moški, spolne motnje, katerih vzrok so odraščanje v izrazito verskih okoliščinah, zloraba ali ukoreninjen negativen vzorec iz otroštva.

Larry s pomočjo najrazličnejših vaj pomaga stranki do boljše samopodobe

Predstavljaj si: gola si, terapevt je gol, strmita v ogledalo in govorita o tem, kar vidita.

"Bodi prestrašena, bodi radovedna, bodi navdušena, mi je govoril. Rekel je tudi, naj povem, če se dolgočasim. Da je to dobro in da bova v tem primeru naredila stopničko višje. Kmalu sva jo tudi naredila. Prišlo je na vrsto poljubljanje, božanje in naposled tudi … seks," pripoveduje zadovoljna stranka.

Ljudem pomaga pri ponovnem vzbujanju zaupanja v partnerja in v seks

"Pomembno je, da ženska prične verjeti, da se ob pogledu nanjo ne bom smejal ali pobegnil," pripoveduje Larry in dodaja, da je lepo videti, "kako se stranke počasi odpirajo in postajajo samozavestnejše."

Pravi tudi, da se je že zgodilo, da so se predstavnice nežnejšega spola tekom procesa kdaj tudi navezale nanj in do njega razvile določena čustva. "Bolje je, da se ob meni naučijo, kako biti čuteče, ne pa postati manj dovzetne za razna občutja," je iskren.

Na prvi pogled se zdi delo 'seksualnega terapevta' kar malce srhljiva stvar, a če pomislimo, koliko žensk (in seveda tudi nekaj moških) ima težave, da se v spolnosti ne počutijo varno in sproščeno, je ideja o najemu certificiranega 'seksualnega profesionalca' več kot fantastična.

Pomisli, pomagal ti bo raziskati vzrok za tvoje seksualno nelagodje in stopiti korak naprej v življenju.

Prevedeno in prirejeno po članku This Man Gets Paid to Help Women Enjoy Sex.

Preberi še: 5 seks položajev za vrhuski začetek novega leta, ki jih morata preizkusiti

Priporočamo tudi: Platonska afera na delovnem mestu (iskren zapis naše novinarke)